Atlétika
dr. Nguyen Anasztázia

Kényszerszünet

Publikálva: 2020.03.14 Frissítve: 2020.03.13 Röplabda

Nem egyszerű a helyzet, de röplabdacsapatunk edz tovább.

Sokáig úgy tűnt, hogy szurkolók nélkül ugyan, mégis megrendezik csapatunk vasárnapi bajnokiját a Hungast Haladás otthonában. Pénteken aztán döntött az MRSZ, minden általa szervezett bajnokságot felfüggesztett április 3-ig.

Borzasztó nehéz ez a helyzet, ráadásul óráról órára változik minden – vélekedett vezetőedzőnk, Tóth Gábor. – Ez természetesen felborította minden eddigi tervünket, nehéz alkalmazkodni. Annyi azonban biztos, hogy nem áll meg az élet, folytatjuk az edzéseket, igaz, sokkal általánosabb programmal, mivel nincs ellenfél, akire készülhetnénk. Jelen állás szerint április harmadikáig tart a kényszerpihenő, igyekszünk jól kihasználni ezt az időt, hogy minél jobb formában folytathassuk a bajnokságot.

A játékosok és stábtagok egészségének megóvása éppen elengedő ok a szünetre, de ezenkívül is több érv szól a felfüggesztés mellett.

Lehetetlen kizárni ezt az egészet. Olyan dolgok zajlanak a világban, amit senki sem tud figyelmen kívül hagyni. Nagyon nehéz a dolgunk, hogy ebben a helyzetben is megtaláljuk a megfelelő motivációt. Nyilván az edzésprogramot is úgy alakítottuk ki, hogy minimalizáljuk a koncentrációhiányból adódó sérülésveszélyt

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!