Atlétika
dr. Nguyen Anasztázia

Kemény védekezést kaptunk

Publikálva: 2019.03.06 Frissítve: 2019.03.06 Kosárlabda női

Ismét idegenben léptünk pályára az U12-es Budapest-bajnokság hatodik mérkőzésén.

Török Flóris Törekvés SE–MTK Budapest 69–32 (15–11, 18–6, 20–9, 16–6)

A csapat tagjai: Deák Katalin 1, Horváth Borsika 5, Szép Szabina 8, Egri Emma 2, Fernbach Zsófia 2, Rajkai Hanga, Kendelényi Luca 2, Heltovics Kincső 5, Mélykuti Maja 5, Mendelényi Zoé 2

A mérkőzést a hazai csapat indította jobban, a nyolcadik percben már tízpontos volt a különbség a javára. Az elején látszott, hogy kemény védekezést kapunk. Csak az első negyedben dobhattunk nyolc büntetőt, sajnos csupán egyet értékesítettünk ezekből. Mostanában jellemző ránk, hogy küszködünk a helyzeteink értékesítésével: ezen a találkozón ismét sok dobást rontottunk, amit nagyobb koncentrációval és kevesebb kapkodással rendre pontokra lehetne váltani. A hazaiak fokozatosan őröltek fel bennünket, és megérdemelt győzelmet arattak.

Molnár Róbert: – A kemény, faulthatáron történő védekezéstől szép lassan elment a kedve a csapatnak, így sok esélyünk nem volt meglepetést okozni idegenben. Ezt tanulni kell továbbra is, hogy nem adhatjuk fel, ha valami nem a mi elképzelésünk szerint alakul. Meg kell próbálni akkor változtatni! Remélem, ennek a jelei a következő mérkőzésen már látszódni fognak. Hajrá, lányok!

Kemény védekezést kaptunk

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!