Kézilabda
Andróczki Flóra

Kék-fehér vasárnap (GALÉRIA)

Publikálva: 2017.05.22 Frissítve: 2017.05.22

Ismét jó hangulatban zajlott az MTK Családi Nap.

2017. május 21-én rendezték a Lantos Mihály Sporttelepen az MTK Családi Napot, amelyen az MTK Budapest 17 különböző szakosztálya tartott bemutatót az adott sportág iránt érdeklődőknek.

A rövidpályás gyorskorcsolyázók, a kajak-kenusok, az evezősök, a sakkozók, az ökölvívók, a röplabdások, a kézilabdások, a tornászok, a taekwondósok, a kardozók és a karatésok is ízelítőt adtak saját sportáguk szépségeiből, a vállalkozó kedvűek ki is próbálhatták magukat a profik ellen, illetve oldalán.

11:00 órától kispályás labdarúgótornát is rendeztek, melyre tíz csapat nevezett. A mérkőzéseken játékvezetőként, illetve résztvevőként is közreműködtek az MTK Budapest labdarúgócsapatának játékosai: Kanta József, Borbély Bálint, Varga Szabolcs, Takács Ronald és Federico Groppioni.

A labdarúgótornát végül a Nekünk Mind1 együttese nyerte, rajtuk kívül a Cseppkő Gyermekotthon két csapata állhatott fel a képzeletbeli dobogó második, illetve harmadik fokára.

A pályán ugrálóvár, élő csocsó, kutyasimogató várta a Lantos Mihály Sporttelepre kilátogató családokat, akik a szervezők reményei szerint ezúttal is jól érezték magukat, és jövőre is kilátogatnak a Családi Napra.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!