Atlétika
Jankovics Dániel

Kék-fehér éremeső (LAPSZEMLE)

Publikálva: 2019.11.21 Frissítve: 2019.11.21 Tenisz

Utánpótláskorú teniszezőink Győrben és Budapesten is kitettek magukért.

A Play and Stay csapatbajnokság mellett múlt héten Győrben és Budapesten is 100 ezer forintos összdíjazású utánpótlás-tornát rendeztek – számolt be róla a hazai szövetség honlapja.

A Győr Openen és a budapesti ETC Kupán is 100 ezer forintos díjért játszottak, illetve a 14 éves lányoknak, valamint a 14 és a 16-18 és éves fiúknak rendeztek még versenyt.

Az ETC Kupa F1-es versenyében az ötödik helyen kiemelt Cseresznyés Máté (MTK Budapest) végzett az első helyen, a döntőben 6:3 6:0-ra nyert Héjjas Csongor (Római TA) ellen. Az F14-es versenyen a 32 nevező közül két MTK-s, Márki Marcell és Kisantal Botond volt az első két kiemelt, a győzelmet azonban Kuthy Kolos, a Vasas versenyzője szerezte meg, miután a fináléban 6:4, 7:6-ra verte meg az első kiemeltet is kiejtő Kincses Kolost (MTK Budapest).

Párosban aztán Márkinak sikerült nyernie, Kincses oldalán lett első a Jilly Ádám (Alfa TI), Laczkó Béla (MTK Budapest) duó előtt. A 16-18 évesek kategóriájában nyolc nevező volt, a versenyt Kovács Vilmos (SVSE) nyerte, a döntőben Kovács Martint (MTK Budapest) legyőzve.

(Forrás: utanpotlassport.hu)

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!