Keresés

Kék-fehér dominancia a Mesterfokú Bajnokságon

Publikálva: 2018.10.29 Frissítve: 2018.10.29 Ritmikus gimnasztika

Klubunk versenyzői taroltak a ritmikus gimnasztikázók megmérettetésén.

A felnőtteknél vasárnap a Mesterfokú Bajnokságot rendezték, ahol egyéni összetett versenyt tartottak. Az MTK-Budapest sportolója, Juhász Anna győzött 69.950 ponttal, mögötte klubtársai, Pigniczki Fanni (69.450) és Váray Míra (66.250) végeztek – adta hírül a Magyar Torna Szövetség hivatalos honlapja.

A megmérettetés után az eredmények alapján, a Technikai Bizottság elnöke, Deutsch-Lazsányi Erika kihirdette az egyéni válogatott kereteket a 2019-es évre. A felnőtteknél Juhász Anna (MTK Budapest), Pigniczki Fanni (MTK Budapest), Váray Míra (MTK Budapest) és Kis Alexandra (MTK Budapest) alkotja a válogatottat. A junioroknál pedig Kocsis Evelin Viktória (MTK Budapest), Bernát Szófia (RUS RG), Borda Kiara (MTK Budapest) és Krasznai Blanka (MTK Budapest) került a keretbe.

– A verseny nagyon jó hangulatú volt. Teltház és nagyon sok érdeklődő vett részt a viadalon. Ami nagyon fontos, hogy a válogatott versenyzők mellett, a szabadidő kategóriában indulók töltötték meg nemcsak a lelátót, hanem a szőnyeget is – értékelt Tartóczki Zsuzsanna, a szövetség főtitkára.

Egyéni összetett eredmények:
1. Juhász Anna (MTK Budapest) 69.950 pont
2. Pigniczki Fanni (MTK Budapest) 69.450
3. Váray Míra (MTK Budapest) 66.250

(Forrás: www.matsz.hu)

MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!