Karate
Hárspataki Gábor

Hírek

Karate 2023.11.25 Karate: az egész világbajnokság jó élményként marad meg Ilankovic Aleksandra számára (VIDEÓ)

Karate: az egész világbajnokság jó élményként marad meg Ilankovic Aleksandra számára (VIDEÓ) Karatékánk decemberi, utolsó korosztályos versenyére készül.

Karate 2023.11.23 Karate: Hárspataki Gábor a Sportrádióban (AUDIÓ)

Karate: Hárspataki Gábor a Sportrádióban (AUDIÓ) Világbajnoki ezüstérmes karatékánk a Sportreggel műsorában beszélt a hazai világversenyen elért sikerről.

Karate 2023.11.22 Karate: kis pihenő és feltöltődés után újra a munka kerül főszerepbe (VIDEÓ)

Karate: kis pihenő és feltöltődés után újra a munka kerül főszerepbe (VIDEÓ) Fischer Mihály a világbajnokság utáni időszak történéseibe avatott be minket.

Karate 2023.11.20 Karate: Hárspataki Gábor világbajnoki ezüstérme kvótát ért a Világjátékokra

Karate: Hárspataki Gábor világbajnoki ezüstérme kvótát ért a Világjátékokra Hársi ott lesz a -75 kilogrammosok között 2025-ben, Csengtuban.

Karate 2023.11.20 Karate: „Feltölt és motivál, edzőként dolgozni a gyerekekkel” ‒ Boussebaa Aicha (VIDEÓ)

Karate: „Feltölt és motivál, edzőként dolgozni a gyerekekkel” ‒ Boussebaa Aicha (VIDEÓ) Karatékánk a budapesti világbajnokságon a kumite csapattal ötödik helyen végzett, azóta pedig az is kiderült, hogy az alakulat kvalifikálta magát a spanyolországi csapat-világbajnokságra, ám a saját versenyekre való felkészülésen kívül Aicha már az utánpótláskorúak felkészítéséből is kiveszi a részét.

Karate 2023.11.18 Karate: Hárspataki Gábor már nemcsak versenyzőként, hanem edzőként is a kék-fehér sikerekért harcol (VIDEÓ)

Karate: Hárspataki Gábor már nemcsak versenyzőként, hanem edzőként is a kék-fehér sikerekért harcol (VIDEÓ) A még jól megérdemelt pihenőjét töltő karatékánk a világbajnokságon szerzett élményeit, illetve a klubnál betöltött új szerepköréről beszélt kameránk előtt.

Karate 2023.11.16 Karate: tíz sportolónk már biztos ott lesz Georgiában

Karate: tíz sportolónk már biztos ott lesz Georgiában Lezárult a korosztályos Európa-bajnokság kvalifikációja.

Karate 2023.11.13 Karate: három arany-, hat ezüst-, és kilenc bronzéremmel zártuk a Hungarian Opent

Karate: három arany-, hat ezüst-, és kilenc bronzéremmel zártuk a Hungarian Opent Az utolsó lehetőség volt pontokat szerezni a kvalifikációra.

Karate 2023.11.10 Karate: női kumite csapatunk világbajnoki ötödik helyezése kvalifikációt ér a jövő évi csapat vb-re

Karate: női kumite csapatunk világbajnoki ötödik helyezése kvalifikációt ér a jövő évi csapat vb-re A Bousseba Aichával és Ilankovic Aleksandrával felálló alakulat ott lesz Pamplonában.

Karate 2023.11.07 Karate: jó visszaemlékezni a hazai rendezésű világbajnokságra (VIDEÓ)

Karate: jó visszaemlékezni a hazai rendezésű világbajnokságra (VIDEÓ) Hárspataki Gábor világbajnoki ezüstérmes karatéka és Büchler Zsolt szövetségi kapitány beszélt a világbajnokság sikereiről a Sport TV „Mai helyzet” című műsorában.

« Előző oldal 12345678910 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!