Taekwondo
Salim Sharif

Munkához láttak (GALÉRIA)

Publikálva: 2020.05.16 Frissítve: 2020.05.15 Cselgáncs

Újraindult az élet cselgáncsszakosztályunk háza táján.

Május közepén újrakezdte az edzéseket klubunk cselgáncsszakosztálya: Pánczél Gábor tanítványai egyelőre a szabadban, a szigorú előírásokat betartva végzik a tréningeket.

Érdekes időszak volt: egyéni edzésprogramok alapján készültek a versenyzők, de persze ez nem elegendő az éles versenyhelyzetre való felkészülésre. Nem mondom, hogy nem hajtották végre a feladatokat a srácok, de más az, amikor rajtuk van az edző szeme. Enélkül nem lehet felkészülni a nemzetközi szintre manapság – vélekedett a mester.

Tóth Krisztián, klubunk judokája igyekezett a legtöbbet kihozni a vírus okozta kényszerpihenőből.

A menyasszonyom családja vidéki, egészen pontosan Karcagon él. A vírusveszély kezdetekor a menyasszonyom és a kétéves kisfiam elköltözött a nagyszülőkhöz, és a kéthetes karantén letöltése után én is követtem őket. Ott tudtam edzeni, sokat pihenni, segíteni a családnak, és így a nagyvilágtól elszeparálva töltöttük az időt. Összességében pozitívan telt ez a bő másfél hónap – árulta el a 26 éves cselgáncsozó.

Az újrakezdés részleteiről többet megtudhatnak az MTK Magazin következő adásából, június 6-án, szombaton délelőtt 11:00 órakor a Sport1 TV-n.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!