Atlétika
dr. Nguyen Anasztázia

Jöhet a zárómeccs!

Publikálva: 2017.12.09 Frissítve: 2017.12.09 Labdarúgás

Idei utolsó bajnokink következik.

Az őszi szezon zárásaként labdarúgócsapatunk Albertirsára utazik, ahol a Cegléd ellen lép pályára. Ellenfelünk nem kezdte jól a szezont, de az utóbbi időben begyújtották a rakétákat, és kilencmeccses veretlenségi sorozatot produkáltak, amelynek köszönhetően az ötödik helyre jöttek fel a tabellán. Főleg hazai pályán szerezték a pontjaikat, hiszen utóbbi négy találkozójukat mind megnyerték az Ecsedi László Sporttelepen.

Természetesen mi sem panaszkodhatunk, hiszen a Kisvárda elleni vereség után a Siófokot és a Csákvárt is 3-1-re vertük hazai pályán, a tabellát pedig továbbra is vezetjük, két ponttal a Kisvárda előtt. Együttesünk számára nagyon fontos, hogy az élen teleljen, ehhez pedig győzelemre lesz szükség Klausz Lászlóék ellen.

Pályaedzőnk, Szergej Pacaj elmondta, kemény találkozóra számít:

– Masszív, védekező felfogású csapat a Cegléd, hiszen alig kapnak gólokat, és a pontrúgásokból nagyon veszélyesek. Az lesz a feladatunk, hogy a stabil védelmüket megbontsuk, és gólt tudjunk szerezni ellenük.

Bizakodásra adhat okot, hogy hazai pályán, a bajnokság második fordulójában 2-1-re le tudtuk győzni soron következő ellenfelünket, igaz, a 78. percig kellett várni Torghelle döntő találatára.

Feczkó Tamás számára különleges lesz ez a találkozó, hiszen 100. alkalommal fog az NB II-ben a kispadon ülni. Vezetőedzőnket a következő hazai mérkőzésünk előtt köszöntjük.

Az összecsapást biztosan kihagyja Kanta József, Farkas Balázs, Balogh Béla, akik korábbi sérülésük után lábadoznak, valamint Hrepka Ádám combfeszítő-izomhúzódás miatt, valamint Bori Gábor nyak- és gerincrándulás miatt.

A találkozót Horváth Tibor vezeti, munkáját Ducsai József, Pápai Zoltán és Máyer Gábor segítik.

Merkantil Bank Liga, 21. forduló
Ceglédi VSE – MTK Budapest
2017. december 11. 13:00 – Albertirsa, Ecsedi László Sporttelep

Jöhet a zárómeccs!

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!