Atlétika
Nagy Marcell

Jöhet a Szeged!

Publikálva: 2017.10.07 Frissítve: 2017.10.06 Labdarúgás

A Merkantil Bank Liga 12. fordulójában a bajnokság 12. helyezettjét fogadjuk.

Supka Attila együttese egyelőre nem tudott meglepetést okozni a bajnokságban, és a középmezőnyben foglalnak helyet, miután az első 11 meccsükből négyet nyertek meg, két döntetlen és öt vereség mellett. A tavalyi 11. helyezett az utóbbi hetekben egyre rosszabb formát mutat, hiszen a legutóbbi három meccsét elveszítette. Idegenben mindössze egyszer nyert idén, még az első fordulóban a Cegléd otthonában.

A mieink ezzel szemben továbbra is az első helyen állnak a bajnokságban, hiszen a Kazincbarcika otthonában igazi rangadót sikerült nyernünk. Az Új Hidegkuti Nándor Stadionban eddig százszázalékos a mérlegünk, legutóbb a Soroksárt vertük itthon 5-2-re.

A Szeged ellen 48 alkalommal léptünk pályára, a mérleg pedig egyértelműen nekünk kedvez: 35 MTK Budapest győzelem mellett 6 döntetlen és mindössze 7 szegedi siker született.

Csapatunk balhátvédje, Deutsch Bence, aki eddig mindegyik bajnoki meccset végigjátszotta, elmondta, mit vár a találkozótól.

Biztos, hogy nem lesz egyszerű meccs, mert olyan csapat a Szeged, amelyik játszani próbál és nem rugdosódik, így kicsit hasonlóak a Soroksárhoz. Remélhetőleg gyorsan megszerezzük a vezető gólt, és akkor szerintem nem lehet gond.

Friss sérültje nincsen a csapatunknak, de Feczkó Tamás nem számíthat Katona Mátéra, Demjén Patrikra, Schäfer Andrásra és Korozmán Kevinre, mivel ők utánpótlás-válogatott mérkőzéseken vesznek részt.

A találkozót Takács János vezeti, a munkáját Garai Péter, Szilágyi Norbert és Radványi Ádám segíti.

A jegyvásárlással és beléptetéssel kapcsolatos információk ITT találhatóak.

Merkantil Bank Liga, 12. forduló
MTK Budapest – Szeged 2011 Grosics Akadémia
2017. október 8. 17:00 – Új Hidegkuti Nándor Stadion

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!