Atlétika
Jankovics Dániel

Jöhet a kupadöntő

Publikálva: 2018.03.01 Frissítve: 2018.03.01 eSport

A Puskás eSport vár csapatunkra a Magyar Kupa fináléjában.

MTK Budapest–Hoongrain eSport 0-0 (aranygóllal 1-0)

MTK Budapest: Ciprus – Kurtsits, Czifra Ati, Latyak, Slider – Majorosi, Kárpáti, Rácz Bandi, Horvát Bazsi, Fruzsi – Pedro

Gólszerző: Latyak (110. perc)

A mérkőzés – a korábban lejátszott bajnokikoz hasonlóan – kiegyenlített mederben zajlott, mindkét csapat próbált támadni, de a középpályás-védekezés jól működött, így kevés helyzet alakult ki. 

A 15. percben Gino lőhetett, de nem talált kaput. A félidő hajrájában Fruzsi lőtt éles szögből, de a labda nem jó irányba ment.

A második játékrész eseménytelenül zajlott, egészen a 79. percig, amikor jól váltottunk ritmust, és Rácz Bandi passzából Fruzsi bombázott a jobb kapufára. A rendes játékidő utolsó helyzete Majorosi Krisz nevéhez fűződött, a labda centikkel kerülte el a kaput, így aranygólos hosszabbítás következett.

Ellenfelünk kezdte a játékot, mi agresszív letámadással próbálkoztunk, de ebből kissé csapkodó játék alakult ki. Az 5. percben támadást vezettünk, Fruzsi félfordulatból csak szögletet tudott kiharcolni. A sarokrúgást Fruzsi ívelte középre, Latyak ugrott a legmagasabbra, és a kapus kezei között/fölött a bal felsőbe bólintott, ezzel kupadöntőbe juttatva csapatunkat, ahol a Puskás eSport lesz az ellenfelünk.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!