Tenisz
Fucsovics Márton

Jegyvásárlási és beléptetési információk

Publikálva: 2016.10.21 Frissítve: 2016.10.21 Labdarúgás

2016. október 22. szombat 18:00: OTP Bank Liga 13. forduló - MTK Budapest-Gyirmót FC Győr

Jegyvásárlási és beléptetési információk az MTK Budapest – Gyirmót FC Győr bajnoki mérkőzéssel kapcsolatban

Az MTK Budapest – Gyirmót FC Győr találkozóra, a 2016. október 22-én, szombaton 18:00 órakor kezdődő mérkőzésre – a hatályos jogszabályok szerint – csak névre szóló jeggyel lehet belépni az Új Hidegkuti Nándor Stadionba. (1087 Budapest Salgótarjáni út 12-14.)

Az MTK Budapest és a Gyirmót FC Győr szurkolói és az érdeklődők, 2016. október 19-től folyamatosan az Interneten – meccsjegy.mlsz.hu – és a Ticket Express jegyirodáiban is megválthatják a jegyeiket.

A pénztárak a mérkőzés napján 14:00 órakor, a kapuk 17:00 órakor nyitnak.

Jegyárak:

Csak MTK Budapest szurkolói kártyával az „A” lelátóra: 4.900.- Ft

Csak MTK Budapest szurkolói kártyával, nyugdíjas és diákjegy az „A” lelátóra: 2.450.- Ft

Csak MTK Budapest szurkolói kártyával, családi jegy (kizárólag az A6, A7 szektoroba) felnőtt: 2.900.- Ft, gyermek: 1.000.- Ft (Példa: 2 felnőtt egy gyermekkel 6.800.- Ft-ért vásárolhat jegyet)

A VIP szektorba 19.000.- Ft

A „B” lelátóra MLSZ, vagy bármelyik klub szurkolói kártyájával a jegy ára 4.900.- Ft

A „B” lelátóra bármelyik klub szurkolói kártyájával a nyugdíjas és diákjegy ára 2.450.- Ft

A mozgássérült szurkolóknak a jegy ára: 1.300.- Ft

6 éves kor alatt a belépés ingyenes.

Az Új Hidegkuti Nándor Stadion pénztárainál a bankkártyás fizetés nem lehetséges.

A pénztárban jegyvásárláshoz csak a fizikailag is jelen lévő klubkártya használható, azaz a klubkártya azonosítójának bediktálása nem elfogadható. 
Online jegyvásárlásnál a kedvezmények tekintetében kérjük, hogy fizetés előtt minden esetben győződjön meg róla, hogy megfelelő áron veszi meg a jegyeket, ellenőrizze, hogy jogosult-e adott kedvezmény érvényesítésére, mert a vásárlás után a jegyek visszaváltására, illetve a kedvezmények utólagos érvényesítésére nincs lehetőség! Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a kedvezményre való jogosultságot a szervező a helyszínen ellenőrzi, és a kedvezményt jogosulatlanul igénybe vevőket az eseményre nem engedi be, illetve csak akkor, ha jogosultságának megfelelő (új) jeggyel rendelkezik.

Terveink szerint a bérletek értékesítése jövő héten elindul. Kérjük, hogy bérletet kíván vásárolni, az őrizze meg a jegyét, annak árát leszámítjuk a bérlet árából.

Jegyvásárlási és beléptetési információk

A vendégszurkolók a Sport utca és a Hungária körút kereszteződésénél található hármas kapunál lévő pénztárnál váltathatják meg jegyüket és a V1, V2, V3, V4 szektorban foglalhatnak helyet. Itt juthatnak be a mozgássérült vendégszurkolók is.

A vendégszurkolók számára a jegy ára: 2.450.-
A mozgássérült vendégszurkolóknak a jegy ára: 1.300.- Ft

Jegy és MTK Budapest szurkolói kártya váltható a Ticket Expressz irodájában, a Bálnában. és a mérkőzés napján a helyszínen az Új Hidegkuti Nándor Stadionban. A szurkolói kártya az Új Hidegkuti Nándor Stadion pénztárában ingyenes. A Ticket Expressz 500.- azaz ötszáz forint díjat számítanak fel a kiállításáért.

A Bálnában található iroda nyitva tartása: Hétfőtől-péntekig: 10:00 - 18:00, szombaton: 11:00 - 15:00 óra között. Vasárnap zárva.

Az Internetes jegyvásárláskor meg kell adni a szurkolói kártya számát. Kérjük a szurkolókat, nyomtassák ki a jegyet és e kinyomtatott lapot hozzák magukkal a mérkőzésre! Aki nem nyomtatja ki a jegyét, azt nem áll módunkban beengedi a stadionba.

Kérjük a sajtó munkatársait, hogy itt akkreditáljanak október 21-én, pénteken 12:00 óráig! 

Kérjük a szurkolókat, hogy a helyszíni jegyvásárláshoz hozzanak magukkal személyazonosításra alkalmas dokumentumot (személyi igazolvány, útlevél, stb.)! Kérjük, hogy a jegyvásárláskor a jegyen ellenőrizzék adataik helyességét! A mérkőzésre történő beléptetés során a rendezők jogosultak meggyőződni a jegyen szereplő adatok hitelességéről. A beléptetés zökkenőmentes lebonyolításához is szükséges a személyazonosításra alkalmas dokumentum. A stadionba kizárólag az érvényes, saját névre szóló jeggyel rendelkező szurkolókat engedik be.

Kérjük a kiskorú nézőket, akik még nem rendelkeznek személyi igazolvánnyal, hozzák magukkal a diákigazolványukat a jegykiállítás megkönnyítése érdekében!

A 2011. évi. CIV. törvény 16.§ (Stv. 72. §), 2) „c” pontja) szerint a beléptetéskor a rendező a belépőjegy, a bérlet birtokosának személyazonosságát ellenőrzi, és személyes adatait egybeveti a belépőjegy, a bérlet vagy a klubkártya adataival.

Névre szóló belépőjegyeket kell mindenki – köztük az MLSZ-kártyák tulajdonosai – számára kiállítani, ezért kérjük őket, hogy itt akkreditáljanak!

A stadionba való bejutást a beléptető rendszer alkalmazása, valamint a rendőrségi felvezetés lassíthatja, ezért kérjük a szurkolókat, hogy időben érkezzenek a stadionhoz, és kövessék a rendezők iránymutatásait!

Kérjük a szurkolókat, hogy tartsák be a vonatkozó pályarendszabályokat, tartózkodjanak a pirotechnikai eszközök használatától! A ruházat és csomagátvizsgálás során a rendőrség és a rendezők körültekintően fognak eljárni a tiltott eszközök bevitelének megakadályozása érdekében.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!