Atlétika
Nemes Rita

Játékosbemutató: Kovács Dániel

Publikálva: 2020.08.06 Frissítve: 2020.08.05 eSport

Esportolónkat faggattuk, aki 2020 májusában csatlakozott szakosztályunkhoz majd az elmúlt hónapokban védelmünk oszlopos tagja lett, és jövőre érmet szeretne szerezni a HPCL-ben.

– Milyen volt az első idényed újoncként?

– Nem tartott sokáig, hiszen csak nem olyan régen érkeztem, a játék végére, körülbelül 2-3 hónapja. Hamar be tudtam illeszkedni a csapatba. Az elején voltak a játékomban a hibák, de ezek számát sikerült csökkentenem. Ez az első évem a Pro Clubs játékmódban, tehát kissé rutintalan voltam, de a csapattársaim sokat segítettek, és fejlődtem is az elmúlt hónapokban. 

– Rögtön a mélyvízbe dobtak, de gyönyörűen helytálltál. Mi volt a titkod?

– Voltak szép pillanataim, és olyanok is amelyekre nem vagyok büszke. Ez a FIFÁ-ban szerzett tapasztalataimnak köszönhető, hiszen anno a FIFA 06-tal kezdtem és a tavalyin kívűl az összes része megvolt a szériának. Elengedhetetlennnek tartom ezt a rutint, mely sokat segít a játékosnak a nehéz szituációk megoldásában. 

– FIFA 21-re mik a céljaid?

– A legfontosabb, hogy megnyerjük a bajnokságot, hiszen most több új érkező is van, akik nagyon nagy tehetségek. A képességeink alapján esélyünk van arra, hogy történetünkben először az első helyen végezzünk. Reméljük, hogy képesek leszünk erre!

– Ha sikerül így folytatod, elérhetőnek tartod a válogatottságot?

– Ezen még egyáltalán nem gondolkoztam, ez a jövő témája. Most csak az MTK-ra szeretnék koncentrálni, és persze a legjobb teljesítményt nyújtani.

Esport szakosztályunk támogatója:

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!