Atlétika
Nemes Rita

Jár az elismerés

Publikálva: 2019.06.02 Frissítve: 2019.06.02 Ökölvívás

Szépen szerepeltek ökölvívóink

Ökölvívóink a hétvégén a Jurisics-kupán szerepeltek.  Csányi Csaba, szombaton újra ringbe lépett, bemutató-mérkőzésen. A 10 éves sportoló nagyot küzdött, kifejezetten jól harcolt, így azonnal ki is jött a minőségi munka, ami mögötte áll.

Megyesi Szebasztián is bemutatón lépett ismét kötelek közé. Ezúttal keményebb, harcosabb ellenfelet kapott, de Szebasztián nem ijedt meg tőle, felvállalta a keményebb összecsapást, és kiemelkedő teljesítményt nyújtva, hatalmasat bokszolt, a közönség nagy elismerése és tapsa mellett.

László Szilvia a döntőben magyar válogatott ellenfelet kapott. Rutinos, jó versenyzővel kellett megmérkőznie. Mindenkit meglepett azzal az érett ökölvívással, amit bemutatott. Vetélytársa nem igazán találta az ellenszert Szilvi határozott, taktikus játékára. Kemény támadásokat vezetett az MTK Budapest versenyzője és szinte tökéletesen oldotta meg a védekezést is. Ezzel a kiemelkedően dicséretes teljesítményével, felborítva a papírformát, László Szilvia megnyerte magának és az MTK Budapestnek a nemzetközi Jurisics-kupát.

Barbosu Tibor nagyon rutinos, lengyel ellenféllel szemben lépett szorítóba a döntőben. Tibi ismét bizonyította, hogy kivételes képességű versenyző. Hatalmas erejű ütésekkel támadott, lazán bokszolt végig, és rendkívül eredményesen hárította az ellenfél támadásait. Felnőttként is egyértelmű klasszis az MTK Budapest versenyzője, aki nem véletlenül számít a válogatottban is alapembernek.

A 12 év alatti versenyzőink meggyőzően bokszoltak a bemutató mérkőzéseken, ezért nagyon úgy fest, hogy személyükben garancia van arra, hogy a feljövő generációban is komoly erőt képvisel az MTK Budapest. A két éles versenyben induló tehetségünk megnyerte a tornát, így csapatunk mérlege ismét százszázalékos lett, amiért elismerés jár a versenyzőknek és természetesen Drexler Gézának is.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!