Atlétika
Jankovics Dániel

Januárban ismét Potsdamban bizonyíthatunk

Publikálva: 2018.11.30 Frissítve: 2018.11.30 Labdarúgás női

Újra meghívták női labdarúgócsapatunk a rangos teremtornára.

Már alig várjuk a januárt! Nem csupán azért, mert január elején megkezdjük a tavaszi szezonra a felkészülést, valamint, hogy rögtön a Jet-Sol női teremtornán vehetünk részt, hanem mert január utolsó hétvégéjén ismét bizonyíthatunk a potsdami teremtornán.

Oláh Adrienn sajnálatos komoly vesesérülése miatt legutóbbi részvételünk főként az aggódással telt, a futball akkor sajnos másodlagossá vált, viszont köszönhetően annak, hogy a Turbine Potsdam immáron hatodszor is meghívott bennünket rangos teremtornájára, most felszabadultan léphetünk ismét pályára az MBS Arénában.

A hatszoros német bajnok, kétszeres BL-győztes Turbine Potsdam által rendezett műfüves teremtorna a női labdarúgás legszínvonalasabb téli rendezvénye. A január utolsó hétvégéjén megrendezett viadal már a hetedik alkalom lesz, hogy a nemzetközi klubfutball női képviselőinek elitje találkozik az MBS-Arénában. Az MTK Hungária FC hatodik alkalommal mutathatja meg magát a lelkes német közönségnek.

A 2019. január 26-27-i hétvégén a házigazdák és az MTK Hungária FC mellett a cseh bajnok Sparta Prága, a skót bajnok Celtic Glasgow, a litván bajnok Gintra, a szerb Crvena zvezda, a lengyel rekordbajnok KKS Czarni Sosnowiec, valamint az osztrák bajnok SKN St.Pölten lép pályára.

Az online jegyértékesítés december 13-án kezdődik, és a szokásoknak megfelelően a https://www.reservix.de oldalon lehet megvásárolni a kétnapos belépőket a szervezők szerint ismét telt házas női futballünnepre.

Ezt olvastad már?

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!