Kézilabda
Szőke Szonja

Itthon kell tartani a két pontot

Publikálva: 2020.02.27 Frissítve: 2020.02.27 Kézilabda

A K&H női kézilabdaliga 19. fordulójában a Motherson-Mosonmagyaróvárt látjuk vendégül az Elektromos-csarnokban.

A helyszín lehetett akár az Elektromos-csarnok, az UFM Aréna, esetleg a mosonszolnoki sportcsarnok, a Mosonmagyaróvár elleni meccseink mindig hatalmas küzdelmet és krimibe illő izgalmakat hoztak. Nem volt ez másként a két csapat őszi találkozóján sem, amelyet Horváth Bernadett utolsó percben szerzett góljával az MKC nyert meg.

Csapatunk az októberi vereség ellenére sem áll rosszul a tabellán, sőt! 19 forduló után a hetedik helyet foglaljuk el, nyolc győzelemmel és két döntetlennel. Pénteki ellenfelünk a tizedik helyen áll, 11 pontot gyűjtve.

A vendégek legeredményesebb játékosa, a 17 meccsen 60 találatot jegyző Katona Flóra, míg nálunk a 19/128-as mutatóval büszkélkedő Tóth Eszter a házi gólkirály.

Soha nem játszottunk sima meccset a Mosonmagyaróvárral, ősszel is az utolsó pillanatban kapott góllal veszítettünk – idézte fel az októberi mérkőzést vezetőedzőnk, Golovin Vlagyimir. – Mindenképpen győzni szeretnénk, mindent megteszünk, hogy itthon tartsuk a két pontot. Hiába a bravúrok, ha az ilyen meccseket nem tudjuk hozni, de tudjuk, ezek a legnehezebbek.

A pénteki mérkőzésen Altmár Kristóf és Horváth Márton fújja a sípot, a hivatalos személyek Tavarnay László és Éliás Gábor.

2020. február 28. 18:00 MTK Budapest–Motherson-Mosonmagyaróvár (K&H liga, 19. forduló); Elektromos-csarnok



 
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!