Kézilabda
Koronczai Petra

Isten éltessen!

Publikálva: 2020.05.06 Frissítve: 2020.05.06 Torna

Medved Regina 17 éves.

– Bezártságban, de családiasan, boldogan ünneplünk. Így most elmaradnak a barátok, de bepótoljuk, amint vége ennek a vírus miatti vészhelyzetnek – mondta Regina, amikor elsőként arról faggattuk, miként ünnepli szerdán a születésnapját. – Igazából nagyon hiányoznak a barátok, főleg az a barátnőm, aki Svédországban él. De tudom, hogy ezt is pótoljuk, bízom benne, már nagyon várom ennek a végét...

Rákérdeztünk a tortára is, hogy lesz-e, szokás-e náluk.

– Anyu és nevelőapu épp azért ugrál, hogy legyen, ezért most nincsenek is velem itthon, de mindent megpróbálnak azért, hogy jó legyen nekem, és minden úgy legyen, ahogy szeretnénk.

Ebből is látszik, még a nap elején beszéltünk Reginával. De szóba hoztuk az ajándékozást is.

– Nem tudok róla. De mindig készülnek valami meglepetéssel – mondta, természetesen a családjára utalva. – A legnagyobb ajándék, amit eddig kaptam, az volt, amikor egyszer a szülinapomra hazajött apukám. Mert ő meg külföldön él.

És vajon mi újság mostanság a tornával? Április elején még arról írtunk, hogy van lehetősége edzeni a budapesti központi tornacsarnokban, heti két alkalommal.

– Sajnos ez most megszűnt, mert csinálják a teszteket, két negatív teszt után lehet csak bemenni. Nekem már megvan az első, most várunk tíz napot, hogy meg lehessen csinálni a következőt, utána kiderül.

De persze gyakorolni így is lehet, sőt kell.

– Online folynak az edzések: felhív az edző, megcsináljuk, amit kér, és kijavítja, ami hibás. De inkább legfőképpen erősítünk – adott helyzetjelentést, majd megkértük, hogy beszéljen arról is, hol tartanak ahhoz képest, ahol tartanának most, ha minden a normális kerékvágásban menne. – Lejjebb vagyunk, az ezer százalék, a korlátot nagyon nehéz pótolni, de mondjuk a gerendát, vagy a talajon a gimnasztikákat valamivel könnyebb. A fűben, például…

Regina juniorválogatott, és már három éve MTK-s.

– 2017 óta, nagyon szeretem, jó a csapatösszeállítás, amikor vannak MTK-s rendezvények, azok is rendkívül jól szervezettek. Nagyon jól érzem itt magam.

Ezt olvastad már?

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!