Tenisz
Piros Zsombor

Ismét remekeltek kölcsönjátékosaink

Publikálva: 2018.08.07 Frissítve: 2018.08.11 Labdarúgás

Kölcsönadott kapusunk 11-est védett, de gólokat is szereztek játékosaink.

A szezon elején beszámoltunk arról, hogy több fiatal tehetségünket is kölcsönadtuk a több játéklehetőség és a fejlődésük érdekében. Honlapunkon a szezon során kiemelten nyomon követjük majd őket. Az első forduló után a másodikban is több remek teljesítményt láthattunk kölcsönjátékosainktól.

Bese Balázs (Vasas FC)

Kezdőként ismét végig a pályán volt. Nagyban hozzájárult a Vasas sikeréhez, hiszen lélektani pillanatban, 1-1-es állásnál büntetőt védett. Előtte is volt bravúrja, utána is akadt 2-3 mentése.

Hinora Kristóf (Vasas FC)

Neki is szerepe volt a 2-1-es győzelemben. Végigjátszotta a meccset, az első fordulóhoz hasonlóan - amikor duplázott - ezúttal is sokat segítette a támadásokat, voltak átlövései, de beadásai is. Egy sárgát is kapott.

Monor: Partnercsapatunk megszerezte első győzelmét, 2-0-ra verte a Siófokot. A monoriaknál Karacs Dániel egyértelműen vezér volt, stabilitást adott a csapatnak. A jók közé sorolták Szabó Dominiket is, aki végig agilisen futballozott, a vezető találat előtt ellene követtek el szabálytalanságot, majd a szabadrúgásból jött a gól. Sági Milán is kezdőként szerepelt, és kilencven percet kapott. Friss hír, hogy Bayer Bence is partnercsapatunknál folytatja, jövő nyárig adtuk őt kölcsön. Be is mutatkozhatott a 62. percben, csereként váltotta a jól teljesítő Szuhodovszki Somát. Adorján Gergő, Palincsár Martin és Szerencsi Miklós ezúttal nem jutott lehetőséghez.

Ismét remekeltek kölcsönjátékosaink

Demjén Patrik (Budaörs)

90 percet kapott a Budaörsben, amely 2-2-re zárt a Békéscsaba ellen. A gólokról nem tehetett, az első találatnál nagyot mentett, de úgy ítélték meg a játékvezetők, hogy már csak a vonal mögött, így megadták a vitatott gólt, reklamálásért járt egy sárga is. Volt később is egy bravúrja.

Mezei Szabolcs, Lustyik Levente, Szatmári István (Békéscsaba)

A Budaörs elleni 2-2-es meccsen Szatmári István nyújtotta a legemlékezetesebb teljesítményt a mieink közül, hiszen betalált. Szépen ugratták ki 1-1-nél, és ballal magabiztosan, laposan lőtt a hálóba.

Szatmári később is betalálhatott volna, de lapos lövésénél Demjén Patrik nagyot mentett. Mezei is kezdő volt, 71 perc jutott neki, Lustyik váltotta őt az utolsó 20 percre. Előbbi kapott egy sárgát is.

Nagy Zsombor (Dorog)

Kezdő volt, és gólt is lőtt! A váciak ellen a 28. percben egy lapos beadás után pörgetett a hálóba szép megoldással, nagyon látványos gól volt, hiszen sarokkal talált be. Alighanem a forduló egyik legszebb találata volt.

Varga Szabolcs (Vác)

Az ellenfélnél is volt MTK-s játékos: Varga Szabolcs végig a pályán volt az 1-1-el zárult meccsen. A meccs elején volt egy remek beadása, csapattársa azonban kihagyta a ziccert. Később volt egy helyzete: szép csel után lőtt, de akkor mentett a kapus.

Kovács Botond (Credobus Mosonmagyaróvár)

Kezdő volt, ismét végig játéklehetőséget kapott, és csapatával értékes pontot szerzett a Nyíregyháza ellen (1-1).

Gréczi Márton Péter (Tiszakécske)

Bemutatkozhatott új csapatában a fiatal tehetség - 90 percet kapott -, de együttesének nem volt jó napja, hiszen 5-0-ra kikapott a listavezető Gyirmót otthonában.

Talabér Attila (Vasas FC) ezúttal nem lépett pályára.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!