Tenisz
Gálfi Dalma

Ismét Budaörs

Publikálva: 2018.02.07 Frissítve: 2018.02.06 Röplabda

Tóth Gábor más meccsre számít, mint a januári, csak annyi biztos, hogy nehéz lesz.

Az NB I Liga 6. fordulójában csapatunk a Budaörsi DSÉ-t látja vendégül a Városmajorban. Tóth Gábor együttese legutóbb a TF ellen lépett pályára, és győzött 3-0-ra, mégis maradt némi hiányérzet azokban a szurkolókban, akik kilátogattak a márkőzésre.

– Az, hogy nem tudtuk lejátszani a Gödöllő elleni meccset, biztos ott volt a fejekben, rengeteget készültünk arra mérkőzésre – vélekedett vezetőedzőnk. – Ezzel együtt, ha megnézzük a számokat, egyedül a fogadásunk tűnik kicsit gyengébbnek a megszokottnál. Támadásban és minden más mutatóban hoztuk az elvárt számokat, sőt, volt amiben még felül is múltuk magunkat. Néha kicsit csalóka ez a külső szempont, ezért is szerencse, hogy a statisztikák is rendelkezésre állnak, ezáltal komplett képet kaphatunk az adott meccsről.

A Budaörs elleni találkozó – a papírforma szerint – nehezebbnek ígérkezik a múlt vasárnapinál. A két csapat rendkívül kiélezett meccset játszott januárban, végül mi örülhettünk a két pontnak.

– Az biztosnak tűnik, hogy Radomszki Bogi – sérülés miatt – nem játszhat ellenünk, minden bizonnyal Szabó Dorka kap lehetőséget a helyén – tekintett előre Tóth Gábor. – Azt még ki kell elemeznünk, hogy ő mit, hogyan csinál, ez egészen új felállás lesz, másik liberóval. Teljesen más meccsre számítok, mint a januári, csak annyi biztos, hogy nehéz lesz. Mindenesetre szeretnénk győzelemmel zárni.

A szombati mérkőzésen Nagy Lajos és Pőcze Attila fújja a sípot.

2018. február 10. 17:00 MTK Budapest – Budaörsi DSE; MTK Budapest Röplabdacsarnok (1122 Budapest, Szamos utca 2/C.) 

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!