Atlétika
Kulunics Vince

Iskolapadban

Publikálva: 2019.11.13 Frissítve: 2019.11.12 eSport

FIFA Pro Clubs csapatunk játékosai a Csanádi Árpád Sportiskolában jártak.

Az MTK Budapest eSportolói általános- és középiskolás diákoknak mutatták be a FIFA20 játékot, és beszéltek a csapatmunkáról és a készségekről, mrlyek szükségesek az eredményes sportolói léthez. A kicsiknek bemutatómérkőzéseket, a nagyoknak házibajnokságot szerveztek.

Fehér Bálint, csapatunk védője beszélt az eseményről: – Élvezetes  volt az, hogy a fiatalabb korosztálynak is bemutathattuk az esportot. Láthatták, hogy már Magyarországon is vannak szakosztályok és hétköznapi fiatalok, és azt is, hogy a játékosok, nem sztárok, ezért is fontos az ilyen közvetlen találkozó.

Bálint mellett Szegő Péter, szakosztályunk vezetője is elmondta gondolatait: – Örömmel látogattunk el a Csanádi Árpád Sportiskola sportnapjára. Más-más szemszögből, de a gyerekeket és a pedagógusokat is nagyon érdekli az esport. A közös játék során be tudtuk mutatni, hogyan működik az esport szakosztály egy nagy sportegyesületnél. Fontosnak tartjuk, hogy a gyerekek összhangot találjanak szabadidejük tartalmas eltöltésében, ezért mindig beszélünk arról is, hogy a kevesebb fizikai aktivitással járó szórakozás mellett nagyon fontos a rendszeres testmozgás. 

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!