Tenisz
Piros Zsombor

Indul a rájátszás (LAPSZEMLE)

Publikálva: 2017.03.22 Frissítve: 2017.03.22 Röplabda

Szerdán, Békéscsabán kezdődik a negyeddöntők sora az élvonalbeli női bajnokságban és hamarosan az MTK Budapest is megkezdi szereplését a rájátszásban. A negyeddöntők kapcsán a hunvolley.hu oldal vállalkozott előzetes esélylatolgatásra.

A címvédő Linamar-BRSE a Penta-Gödöllői RC ellen vív meg a négy közé jutásért, de minket sokkal jobban érdekel a Jászberényi RK – MTK Budapest vetélkedés. Emellett Vasas Óbuda – 1.MCM-Diamant Kaposvári Egyetem, valamint Fatum Nyíregyháza – Újpesti TE párharcokat rendeznek.

Nézzük az előzetes esélyeket.

Jászberényi RK – MTK Budapest

Érdekes utat járt be a két csapat a bajnoki alapszakasz során. Az MTK Budapest óriási bravúrral – a Vasas elleni 3-0-s sikerrel – kezdte a szezont, ami meg is alapozta első félévét az olasz Alberto Salomoni együttesének. A mögöttünk álló bő egy hónapban azonban becsúszott egy-két nem várt eredmény is, hazai pályán például a legutóbbi három mérkőzését elveszítette a csapat a Jászberény, a Kaposvár és a Nyíregyháza ellen. A Jászberény kétszer is legyőzte az MTK-t az alapszakaszban, érdekesség, hogy a Deme Gábort váltó horvát Branislav Franic épp a fővárosiak elleni 3-1-es hazai sikerrel mutatkozott be novemberben a jászságiak vezetőedzőjeként. Az MTK Budapest otthonában pedig 3-2-re nyertek a berényiek február 19-én, igaz, itt nagyon kevésen múlt a hazaiak sikere, 18-16-ra bukták el az ötödik játszmát. Egy biztos, a negyeddöntős párharcok közül a Jászberény – MTK-n várható a legkiélezettebb csata a négy közé jutásért, itt valóban a pillanatnyi forma dönt majd egyik vagy másik együttes javára. 

A Jászberény – MTK Budapest negyeddöntő időpontjai:

2017.03.23. 18:30 Jászberényi RK – MTK-Budapest
2017.03.26. 17:00 MTK-Budapest – Jászberényi RK
2017.03.30. 18:30 Jászberényi RK – MTK-Budapest (ha szükséges)

A többi párharc elemzését IDE kattintva olvashatja el.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!