Kajak-kenu
Korisánszky Dávid

Igazi rangadó következik

Publikálva: 2018.04.13 Frissítve: 2018.04.12 Kézilabda

A K&H női kézilabdaliga 20. fordulójában a Kecskeméti NKSÉ-t fogadjuk.

A K&H női kézilabdaliga 20. fordulójában csapatunk az újonc Hufbau-Akker Kecskeméti NKSÉ-t látja vendégül az Elektromos Csarnokban.

A két korábbi játékosunkkal – Horváth Dórával és Olha Nyikolajenkóval – felálló KNKSE önbizalommal telve várhatja a szombati mérkőzést, mivel egy héttel korábban rendkívül fontos két pontot szerzett hazai pályán: a Vasast győzte le 25-24.

A mieink a Kisvárdával találkoztak április 6-án: az első 15 percben állva hagyott minket a hazai csapat, így a folytatásban már hiába javult a teljesítményünk, végül 26-21-es vereséget szenvedtünk.

A két csapat őszi meccse hatalmas küzdelmet hozott: szinte végig Golovin Vlagyimir tanítványai vezettek egy-két góllal, aztán a hajrában – viharos körülmények között – fordítani tudott a Kecskemét, és otthon tartotta a két pontot.

– Az MTK Budapestnek válogatott játékosai vannak, előrébb tartanak náluk, de nekik is hét pontjunk van és nekünk is – nyilatkozta Marosán György a Reggeli Startban. A fiatal szakember azt is elárulta, szeretnének nyerni szombaton, de legalább színvonalas mérkőzést játszani.

A szombati mérkőzésen Bonifert Ferenc és Oláh Viktor fújja a sípot.

2018. április 14. 18:00 MTK Budapest–Hufbau-Akker Kecskeméti NKSE; Elektromos Csarnok (1138 Budapest, Népfürdő utca 18-20.)

Az MTK Budapest kézilabda-szakosztályának támogatója:

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!