Atlétika
Jankovics Dániel

Igazi rangadó következik

Publikálva: 2019.03.07 Frissítve: 2019.03.06 Kézilabda

A K&H női kézilabdaliga 17. fordulójában az Eu-Fire Mosonmagyaróvár látogat az Elektromos csarnokba.

A tavasz egyik legfontosabb mérkőzése vár Golovin Vlagyimir tanítványaira március 9-én, szombaton: az Eu-Fire Mosonmagyaróvárt látjuk vendégül.

A két csapat őszi mérkőzésén a szezon talán legfontosabb két pontját szereztük: a hatgólos Dakos Noémi vezetésével 31-29-re nyertünk az UFM Arénában.

Szombati ellenfelünk azóta magára talált, felvette az első osztály ritmusát: Bognár Róbert tanítványai 16 mérkőzésen 10 pontot gyűjtöttek, legyőzték az Egert oda-vissza, illetve a Budaörsöt, a Dunaújvárost és a Kisvárdát.

A mieink egy ponttal és két hellyel vannak lemaradva az MKC mögött: 17 meccsen 9 pontot szereztünk. Legyőztük az Egert oda-vissza, illetve a Mosonmagyaróvárt, és egy-egy pontnak örülhettünk a Siófok, a Békéscsaba és a Budaörs ellen.

Az Eu-Fire Mosonmagyaróvár legeredményesebb játékosa a 12 meccsen 81 találatot jegyző Tilinger Tamara, míg nálunk a 17/104-es mutatóval büszkélkedő Karnik Szabina a házi gólkirály.

A szombati mérkőzésen B. Pech Katalin és Vágvölgyi Mária fújja a sípot.

2019. március 9. 18:00 MTK Budapest–Eu-Fire Mosonmagyaróvár (K&H liga, 17. forduló); Elektromos csarnok (1138 Budapest, Népfürdő utca 18-20.)


Az MTK Budapest kézilabda-szakosztályának támogatói:

 
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!