Atlétika
Nagy Marcell

Hétközi forduló következik

Publikálva: 2017.08.22 Frissítve: 2017.08.21 Labdarúgás

Szolnokra utazunk.

Hétközi fordulót rendeznek a Merkantil Bank Ligában, így szerdán a Szolnok otthonában lépünk pályára. Balogh Pál együttese jelenleg a 12. helyen áll a bajnokságban, egy győzelemmel, két döntetlennel és egy vereséggel. A szolnokiak a legutóbbi fordulóban Szegeden vendégeskedtek, és 2-0-ra kikaptak. A tavaly a középmezőnyben, 10. helyen záró csapat idén két alkalommal lépett pályára otthon, és két döntetlent ért el.

A mieink ennél jobb formát mutattak eddig a szezonban, hiszen négy meccsből hármat megnyertünk, és mindössze egyszer veszítettünk pontot, mégpedig a Békéscsaba ellen, idegenben. A tabellán a második helyen állunk, miután a harmadik fordulóban 3-0-ra legyőztük a Vác FC-t az Új Hidegkuti Nándor Stadionban. Feczkó Tamás a találkozó után a cserék fontosságát emelte ki.

– Sokat lendítettek a második félidőben beálló játékosok az együttesünkön. Korozmán Kevin és Hrepka Ádám is először kerültek pályára, és 10 percet leszámítva Gera Dániel is, és remekül szálltak be a mérkőzésbe.

Nemcsak az eddig mutatott formánk, hanem a Szolnoki MÁV FC elleni mutatónk is bizakodásra adhat okot. Tizenegy találkozóból nyolcat megnyertünk három döntetlen és mindössze egy vereség mellett, ráadásul 30 gólt lőttünk és csupán 13-at kaptunk.

Baki Ákost, Kanta Józsefet, Farkas Balázst és Talabér Attilát továbbra is nélkülöznünk kell, de a többiek készen állnak arra, hogy győzelemre segítsék a csapatot.

A mérkőzést Takács László vezeti, segítői Lovas László, Berényi Ákos és Kormányos II. Gábor.

Merkantil Bank Liga, 4. forduló
Szolnoki Máv FC – MTK Budapest
2017. augusztus 23. 17:30 – Szolnok, Tiszaligeti Stadion

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!