Atlétika
Krizsán Xénia

Hat pont a második fordulóban

Publikálva: 2017.12.01 Frissítve: 2017.11.30 eSport

Az AS Koma nem okozott gondot csapatunknak.

A Ciprus – Slider, Czifra Ati, Lakó, Balásfalvi – Majorosi Krisz, Kárpáti Krisz, Rácz Bandi, Fruzsi – Horvát Bazsi – Pedro összeállítású csapat fogadta az AS Koma csapatát. 

A 7. percben Bazsi kapott labdát középen, lövése megpattant, így talált utat a hosszú oldalon. (1-0)

A 14. percben Pedro passzolt Fruzsinak, aki balról betörve használta ki a rést a védelmen, és kilőtte a bal felsőt. (2-0)

Az első félidő közepén szépítettek a vendégek, a kapufa Lacival volt, Ciprus nem védhetett. (2-1)

Az első félidő hosszabbításában aztán visszaállt a kétgólos különbség, Kárpáti Krisz passzolt Majorosi Krisznek, aki jobb külsővel bombázott a hálóba. (3-1)

De itt nem állt meg a csapat, a középkezdésből labdát szereztek, és villámgyors támadást követően Bazsi bombázott, és a bal felsőből nem szedhette ki a kapus. (4-1)

A második félidőben támadást támadás követett, de a gólra a 63. percig kellett várni, amikor szögletet követően Lakó fejelt a kapuba. (5-1)

A gólgyártás nem ért véget, a 71. percben Rácz Bandi passzolt Fruzsi felé, Bazsi azonban gyorsabb volt, és lelopta a szélső lábáról a labdát, majd kapásból a jobb alsóba gurított. (6-1)

Az első mérkőzésen az állás ezt követően nem változott, így sima győzelemmel várták a visszavágót a srácok.

A második meccsre kettőt cseréltünk, Niki váltotta Fruzsit, Kurtsits pedig Slidert.

A csapat ott folytatta, ahol abbahagyta. Már a 16. percben megszereztük a vezetést, Bazsi passzolt Pedrónak, akinek nem okozott gondot – üres kapura – gólt szerezni. (0-1)

A remek formában futballozó csapat már a 23. percben megduplázta előnyét, Kurtsits passzolt vissza Rácz Bandinak, aki 10 méterről bombázott a kapuba. (0-2) A 34. percben ismét Bandi volt a gólszerző, ezúttal fejjel talált be mutatós szögletvariációt követően. (0-3)

A félidő hajrájában Bazsi emelt középre, Pedróról leváltak a védők, a lestaktika befuccsolt, így csatárunk zavartalanul lőhetett a kapuba. (0-4)

Bazsi sem maradthatott ki a gólszerzők közül. Bandi passzolt Majorosi Krisznek, aki az alapvonal előtt visszafordult, középen az elcsúszó védő miatt nagy lett a terület, így Bazsi elé tudott tálalni, ő pedig a kapust érintve lőtt gólt. (0-5)

A komoly előny birtokában megnyugodott csapatunk, amit ki tudott használni ellenfelünk. Három védő közül tudta Zutyu bevenni Ciprus kapuját. (1-5) A találkozó vége előtt 3 perccel ismét betaláltak a hazaiak, Károly 16 méterről, kapásból talált a kapuba. (2-5) 

Ez maradt a végeredmény, így hat pontot szerzett csapatunk a második fordulóban. 

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!