Atlétika
Krizsán Xénia

Hajszál híján

Publikálva: 2018.10.29 Frissítve: 2018.10.29

Három pont hiányzott a boldogsághoz.

MEAFC-Miskolc–MTK Törökbálint 70-67 (13-23, 19-8, 20-23, 18-13)

A férfi kosárlabda NB I/B 6. fordulójában csapatunk a MEAFC-Miskolc otthonába látogatott szombat délután.

Nem kezdtük rosszul a találkozót: Dobos Márk két kosara megadta az alaphangot, és hét perc után 11 pontos előnyt könyvelhettünk el (4-15). Az első negyed végén is volt 10 egységnyi fórunk (13-23). A második játékrész harmadik percében, Bihari Máté triplája után még vezettünk 11 ponttal (17-28), de aztán teljesen megakadtunk, és a félidőben már a hazaiak mentek eggyel (32-31).

A második félidő végig szorosan alakult, hol az egyik, hol a másik csapat állt jobban. A harmadik negyed után éppen mi vezettünk kettővel (52-54), majd folytatódott a fej-fej melletti küzdelem. Az utolsó percet kétpontos előnnyel kezdtük, de a győzelmet végül a Miskolc szerezte meg.

Nagy Szabolcs hiánya rányomta tehát bélyegét játékunkra, ráadásul Baross Kristóf is megsérült alig három perc játék után.

Bódi Ferenc:Úgy érzem, győzelmi esélyt szalasztottunk el, mert jól játszottunk. Baross Kristóf sérülése és Horváth Barni kipontozódása után a rotációnk minimálisra csökkent. Nagy energiával és ötletesen játszottunk, de a végére nagyon elfáradtunk.

Ezt olvastad már?

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!