Atlétika
Kulunics Vince

Gyulára utazunk

Publikálva: 2018.04.21 Frissítve: 2018.04.21 Labdarúgás

A Szeged ellen lépünk pályára.

A labdarúgó Merkantil Bank Liga 31. fordulójában a Szeged 2011-Grosics Akadémia az ellenfelünk. Őze Tibor csapata jelenleg a 17. helyen áll, a kiesés ellen küzdenek, így minden pontra szükségük van a bennmaradáshoz. Ugyan nem kezdték jól a tavaszt, hiszen három meccsükből kettőt elveszítettek, azóta javult a formájuk, ugyanis utóbbi öt mérkőzésükön veretlenek: a Soroksárt és a Szolnokot legyőzték, a Dorog, a Barcika és – a legutóbbi fordulóban – a Gyirmót ellen is ikszeltek.

A mieink továbbra is magabiztosan vezetik a bajnokságot, és két fordulón belül akár már feljutást is ünnepelhetünk. A Soroksár elleni 4-2-es vereségünket a Vác elleni idegenbeli sikerrel és a Kazincbarcika elleni hazai diadallal feledtettük.

A két együttes történelme jelentős kék-fehér fölényt mutat: 48 mérkőzésből 34-et mi nyertünk meg, hét döntetlen és hét vereség mellett. A másodosztályban mindössze egyszer futottunk össze a Szegeddel, akkor – tavaly októberben – 3-0-ás győzelmet arattunk az Új Hidegkuti Nándor Stadionban, Szerencsi, Farkas és Lencse góljával.

Feczkó Tamás nem számíthat a vállműtét után lábadozó Baki Ákosra illetve Szerencsi Miklósra, aki porcműtétet követően rehabilitál. Korozmán Kevin külső porc, és elülső keresztszalag-sérülést szenvedett, rövidesen műtik, Torghelle Sándornak pedig combfeszítőizom sérülése van. Talabér Attila vállficam, míg Deutsch Bence eltiltása miatt nem léphet pályára.

A Gyulán sorra kerülő mérkőzést Bogár Gergő vezeti, munkáját Radványi Ádám, Medovarszki János és Szvetnyik Bence segítik.

A belépés szurkolóink számára ingyenes, ezzel kapcsolatban részletes információk ITT találhatóak.

Merkantil Bank Liga, 31. forduló
Szeged 2011-Grosics Akadémia–MTK Budapest
2018. április 22. 17:00 – Gyula, Grosics Gyula Akadémia

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!