Atlétika
Nagy Marcell

Győzelmet remél a mester a Ceglédi EKK ellen

Publikálva: 2015.02.19 Frissítve: 2015.02.19 Kosárlabda női

A női NB I/A kilencedik, vagyis utolsó előtti helyén álló MTK Budapest játékosait az elmúlt hetekben alaposan meggyötörte az influenza és az egyéb apróbb sérülések. A csapat még mindig nem százszázalékos. Ennek ellenére a 15. fordulóban hatalmas meccset játszottak a PINKK-Pécsi 424-el, amely ellen, ha nyernek, nem lett volna tétmeccs az azt követő Atomerőmű KSC Szekszárd elleni.

– A tétmérkőzések mindig óriási nyomást jelentenek a lányoknak, akik ilyenkor egyszerűen nem tudnak jól játszani. Ez történt legutóbb Szekszárdon is, ahol már a meccs elején elfogyott a lendület. Ráadásul már az első négy percben több faultunk volt, mint más meccsen összesen. Akkor már tudtam, hogy üres kézzel térünk haza – nyilatkozta Sztevan Csupics, a csapat vezetőedzője.

– Következő ellenfelünk a Ceglédi EKK lesz, ellenük ősszel nem sikerült nyerni idegenben. Akkor is szükségünk volt a pontokra, most azonban még inkább. Az utolsó mérkőzésünket a PEAC-Pécs otthonában játsszuk, nagyon nehéz lesz. Azután a rájátszásban – amennyiben a kilencedik helyen maradunk – az MKB-Euroleasing Vasas ellen játsszunk oda-visszavágó mérkőzést. Ha viszont a rájátszásig sikerül megcsípni a nyolcadik helyet, akkor abszolút nem kell félnünk a kieséstől – közölte a szakember.

17. forduló

MTK Budapest – Ceglédi EKK

Időpont: 2015. február 21. (szombat) 18:00

Helyszín: Bp. XII. Acsády Ignác utca 3.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!