Kézilabda
Fekete Bozsana

Győzelmek, érmek, országos csúcsok (GALÉRIA)

Publikálva: 2020.02.29 Frissítve: 2020.02.29 Rövidpályás gyorskorcsolya

Fantasztikusan teljesítettek rövidpályás gyorskorcsolyázóink az országos bajnokság első két napján.

Kiválóan indult kék-fehér szemszögből a rövidpályás gyorskorcsolya junior országos bajnokság, hiszen pénteken, junior „A” kategóriában az 1500 méter a fiúknál és a lányoknál is teljes MTK Budapest-dominanciát hozott. A hölgyeknél Varga Regina, Nagy Netti, Dobrovits Ilka volt a sorrend, míg a fiúknál Talabos Attila, Szász Attila és Bontovics Balázs állhatott a dobogóra.

Junior „C” osztályban Imre Patrik és Dobrán Flóra egyaránt harmadik helyen zárt 1500 méteren. A „D” kategóriában Tóth János bronz-, Szigeti Dóra pedig ezüstérmet szerzett 1000 méteren. A junior „E” mezőnyben Kun Bence Benedek nyerte meg a 777 métert, Kiss Gebóra Flóra pedig a dobogó harmadik fokára állhatott fel ebben a számban. 

A második napon – szombaton – igyekeztek rátenni még egy lapáttal a fiatalok. A junior „E” mezőnyben Kun Bence Benedek nem elégedett meg a győzelemmel 333 méteren, országos csúcsot is döntött két alkalommal.

Szigeti Dóra „D” kategóriában 500 méteren bronzérmet szerzett, míg Dobrán Flóra a „C” osztályban, ugyanezen a távon nyert ezüstöt, Imre Patrik pedig a dobogó harmadik fokára állhatott fel.

Az „A” kategóriában ezen a napon is uraltuk a mezőnyt: Varga Regina 500-on első, Dobrovits Ilka második lett, a fiúknál Talabos Attila aranyat, Bontovics Balázs ezüstöt, Szigeti Ádám bronzot gyűjtött be.

A részletes eredménysor ITT található. Folytatás vasárnap!

Ezt olvastad már?

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!