Kajak-kenu
Korisánszky Dávid

Győzelemben bízva

Publikálva: 2019.02.19 Frissítve: 2019.02.18 Röplabda

A női röplabda NB I Liga 19. fordulójában csapatunk a Palota RSC-t látja vendégül.

Tóth Gábor tanítványai az NB I Liga 7. helyén álló Palota RSC elleni köszörülhetik ki a Balatonfüred ellen esett csorbát. Vezetőedzőnk elárulta, levonták a megfelelő tanulságokat a Szent Benedek elleni mérkőzésből.

Megnéztük a számokat, szinte minden játékelemben jobbak voltunk – engedett bepillantást a kulisszák mögé a fiatal szakember. – Ugyanakkor a Balatonfüred centerei remek napot fogtak ki, nagyon jó százalékkal támadtak ezen a poszton. Ez volt a vereség egyik oka, illetve több apróság: például a hatos helyről indított támadások elleni blokkvédekezésünk, vagy a rossz pillanatokban rontott nyitások. Természetesen tanulnunk kell ebből a vereségből, de összességében azt gondolom, hogy egy ilyen jól játszó Balatonfüred ellen – pláne idegenben – ki lehet kapni. Nagyon fiatal csapatunk van, és még így is mindössze 3 meccset veszítettünk el a 18-ból.

Kedden a Palota RSC látogat a Városmajorba: a két csapat szezonbeli mindkét meccsét Tóth Gábor tanítványai nyerték, az elsőt 3:1-re, a másodikat 3:0-ra.

A Palota edzőt váltott a legutóbbi meccsünk óta, Glózik János helyett Neizer Zoltán irányítja a csapatot. Megnézzük, hogy változott-e az ellenfél játékrendszere, és ehhez próbálunk majd alkalmazkodni. Természetesen a győzelem és a három pont a cél – szögezte le vezetőedzőnk.

A keddi találkozón Szarka János és Varjasi Melinda fújja a sípot.

2019. február 19. 18:00 MTK Budapest–Palota RSC (NB I Liga, 19. forduló); MTK Budapest Röplabdacsarnok (1122 Budapest, Szamos utca 2/C.)

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!