Atlétika
Magyari Zoltán

Győzelem a Krunoslav Brguljan Kupán, a helyosztók következnek

Publikálva: 2015.07.11 Frissítve: 2015.07.11 Vízilabda

A pénteki játéknap sikerrel zárult az MTK pólósai számára, a Voloskóban zajló Krunoslav Brguljan Kupán: a VK Opatija elleni vereség után a kék-fehér vízilabdázók 8-4-es győzelmet arattak a szlovén AVK Triglav együttese felett.

AVK Triglav (szlovén) – MTK 4-8 (1-2) (1-0) (2-2) (0-4)

Az MTK góllövői : Varga (4), Kerekes (3), Vég

A Triglav góllövői: Baste (2), Troper, Justin 

A péntek délelőtt elveszített meccs után az MTK játékosai felszívták magukat az esti, Triglav elleni mérkőzésre: fegyelmezetten, több jó egyéni teljesítménnyel rukkoltak elő a fiúk. 
A gólokon ezúttal hárman osztoztak, ám Bozsoki kiharcolt két büntetőt, Szporni Dániel hosszú percekre semlegesítette az ellenfél legjobbját, Kánai pedig ismét bravúrosan védett.

A horvátországi túra előtt kérdéses volt, hogy Vég Márton – sérülése és a hosszabb kihagyása után – hogyan illeszkedik vissza a játékba: Pecz Gábor edző szerint ez teljes mértékben sikerült, minden játékos dícséretet érdemel a Triglav ellen nyújtottakért.  

A győzelemmel az MTK 1888 vízilabdacsapata a csoport harmadik helyén végzett, a szombati helyosztó-sorozaton először a Banja Luka ellen szállnak vízbe a fiúk. Amennyiben sikerül legyőzni a bosnyákokat, akkor a kék-fehér pólósok az ötödik helyért meccselhetnek. 
 

Ezt olvastad már?

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!