Atlétika
Krizsán Xénia

Gólzáporos edzőmeccs (GALÉRIA)

Publikálva: 2017.01.21 Frissítve: 2017.01.21 Labdarúgás

Sok gól és helyenként jó játék jellemezte a csapatot.

MTK Budapest – Szigetszentmiklósi TE 5-2 (3-1)
G: Ramos (12., 28.), Kolomoec (46.), Hrepka (72.), Szatmári (81.), illetve Varga (40.), Szanyó (59.)

MTK Budapest: Petkovics – Baki, Vass, Poór, Vadnai – Borbély, Kanta, Vogyicska, Kolomoec – Torghelle, Ramos
Csere: Groppioni, Okuka, Grgics, Vukmir, Nagy Zs., Katona, Takács R., Korozmán, Szatmári, Varga Sz., Hrepka
Edző: Tamási Zsolt

Az év első felkészülési mérkőzését az NB III közép csoportjának listavezetője, a Szigetszentmiklósi TK ellen kezdtük. Tamási Zsolt az első mérkőzésén két csatárnak szavazott bizalmat Torghelle és Ramos személyében, mögöttük pedig az új szerzemény, Juri Kolomoec kapott lehetőséget.

A 2. percben Kanta szabadrúgása révén megvolt az év első kapuralövés, majd pár perccel később Ramos került a védők mögé, de az utolsó pillanatban a vendég hátvédek blokkolták a bombáját.

Az első vendéglehetőség a 8. percben adódott, de a távoli próbálkozást Petkovics könnyedén hárította. Röviddel később Torghelle adott remek labdát az előre húzódó Bakinak, de a jobbhátvéd a kapusba lőtte a helyzetet.

A 12. percben Ramos viszont már nem hibázott és Kanta labdáját kiválóan értékesítette, miután higgadtan kicselezte a kapust. 15 perccel később a srácok lemásolták ezt a forgatókönyvet, amikor Kanta ismét tanári labdát adott Ramosnak, aki ezúttal is nyugodtan fejezte be a helyzetet.

A 40. percben a vendégek megszerezték a labdát a kék-fehérek térfelén, majd egy bal oldali beadás után Varga Bence lőtte ki a jobb alsó sarkot, Petkovicsnak esélyt sem hagyva.

A félidő vége előtt még Torghelle adott nagy labdát Kolomoecnek, aki nem hibázott, így kétgólos előnnyel vonulhattunk a pihenőre.

A második félidőre Tamási Zsolt Petkovicson kívül mindenkit lecserélt, így új sorral kezdhettük ezt a játékrészt.

A félidő első helyzetéig az 54. percig kellett várni; ekkor Varga ugrott ki a bal oldalon, majd centerezett Szatmárihoz, aki hatalmas helyzetben a kapusba lőtt.

Az 59. percben, némi meglepetésre egy gólra jöttek fel a vendégek, amikor Szanyó kapott középen labdát és lőtt a kapuba Petkovics lábai között.

A 72. percben Hrepka növelte az előnyt, amikor higgadtan értékesítette Varga beadását, majd a 81. percben Szatmári állította be a végeredményt, miután Takács gyönyörű csele és kiugratása után passzolt a hálóba. 

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!