Kézilabda
Poczetnyik Luca

Gálázott az U19 az Illés Akadémia ellen

Publikálva: 2017.10.04 Frissítve: 2017.10.04 Sándor Károly Akadémia

Agárdon ötgólos győzelem, a Honvéd ellen viszont nem jött ki a lépés csapatainknak.

MTK Budapest - Illés Akadémia-Haladás (U19) 5-0 (3-0)

MTK Budapest: Tóth – Balogh (Szabó, 61. perc), Molnár, Nagy, Varju, Mezei, Babinszky, Bidzilya (Dencinger, 71. perc), Kisari (Kugli, 76. perc), Gréczki (Papp, 76. perc), Modrovics (Fodor, 61. perc).

Sárga lap: Kisari (42. perc), Mezei (49. perc), Bidzilya (71. perc), 

Gólszerző: Gréczi (12. perc), Babinszky (20. perc, 26. perc, 75. perc, 87. perc)

Salkovics Gábor értékelte a látottakat: – Kifejezetten jó minőségű pálya fogadta a csapatot, ami elősegítette a játékunkat, az elképzelésünket meg tudtuk valósítani. Mindenki lelkesen, és remek teljesítményt nyújtva játszott. Igazi csapatmunka volt, mindeki ki tudta venni a részét a győzelemből.

Budapest Honvéd – MTK Budapest (U17) 2-0 (1-0)

MTK Budapest: Vukman – Balogh, Sághy, Zana (Dér, 84. perc), Mogyorósi, Kovács (Kópis, 84. perc), Törőcsik (Font, 73. perc), Kata, Pál (Zsédely, 84. perc), Kosznovszky, Zuigéber.

Sárga lap: Zuigéber (91. perc).

Székely Zsolt beszélt a mérkőzésről: – Kiegyenlített találkozó volt, nagy erőket mozgósítottunk, mi kezdeményeztünk, de idővel fölénk kerekedett a Honvéd. Idő és kitartó, kemény munka kell, vissza tudjon rázódni a csapat arra az útra, amit követni kell.

Budapest Honvéd – MTK Budapest 5-0 (1-0)

MTK Budapest: Winter – Tarjáni, Várkonyi, Béres, Csinger, Dóra, Kiss, Farkas, Sali (Kardos, 85. perc), Vertetics (Nagy, 85. perc), Szalka (Abért, 56. perc).

Sárga lap: Várkonyi (63. perc)

Kiállítva: Farkas (72. perc)

Székely Zsolt értékelte a találkozót: – A mérkőzés elején két ziccert hibáztunk el, és ahogy a futballban lenni szokott, ez megbosszulta magát, félidőben már hátrányban voltunk. Nem jött ki a lépés, minden lepattanót megszereztek, eladtuk a labdákat, megakadtunk. A műfüves pálya nem segítette a játékot. A második félidőben emberhátrányba kerültünk, de innen is próbáltunk támadni. Jobban kellett volna koncentrálnunk, és kihasználni a helyzeteket. A következő fordulóban meg kell mutatnunk, hogy ez nem a csapat igazi arca.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!