Atlétika
Nemes Rita

Folytatódik a bajnokság

Publikálva: 2018.12.27 Frissítve: 2018.12.30 Kézilabda

A Kiss Szilárd Arénában lépünk pályára vasárnap.

A K&H női kézilabdaliga 10. fordulójában a Siófok KC otthonába látogatunk.

A nyáron alaposan megerősített Siófok kilenc fordulót követően a 4. helyen áll: Tor Odvar Moen együttesét mindössze a Vác, a Ferencváros és a Győr tudta legyőzni. A somogyiak erejét ugyanakkor jól jelzi, hogy két pontot szereztek többek között a Dunaújváros, a Kisvárda és az Érd ellen is.

A mieink 10 mérkőzésen 5 pontot gyűjtöttek: legyőztük az Egert és a Mosonmagyaróvárt, illetve pontot loptunk Budaörsről.

Az SKC házi gólkirálya a 9 meccsen 62 találatot jegyző Andrea Kobetics (Penezics), míg nálunk a 61 gólt szerző Karnik Szabina a legeredményesebb.

A Balaton-parti együttes sztárjai a decemberi Eb-n is letették névjegyüket: Estelle Nze Minko Európa-bajnoki címig vezette a házigazda franciákat, míg a negyedik helyen végzett román csapatba is három játékost adott vasárnapi ellenfelünk – Denisa Dedut, Melinda Geigert és Gabriela Perianut. Silje Solberg a hatodik helyen záró norvég nemzeti csapat kapuját őrizte. A magyar válogatottban nem volt siófoki játékos.

A vasárnapi mérkőzésen Marton Zsófia és Szabó Eszter fújja a sípot.

2018. december 30. 18:00 Siófok KC–MTK Budapest (K&H liga, 10. forduló); Kiss Szilárd Sportcsarnok (8600 Siófok, Szekrényessy Kálmán utca 1.)


Az MTK Budapest kézilabda-szakosztályának támogatója:

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!