Kézilabda
Török Lilly

Folytatás Felcsúton

Publikálva: 2018.08.04 Frissítve: 2018.08.04 Labdarúgás

Jöhet a 3. forduló!

Szombaton a Puskás Akadémia FC otthonában, a Pancho Arénában folytatjuk a bajnokságot. Benczés Miklós együttesének nem indult jól a pontvadászat, hiszen a nyitómérkőzésen 1-0-ás vereséget szenvedtek hazai pályán a DVSC ellen. Ezt követően a Diósgyőr otthonába látogattak, ahol kétgólos vezetés után, 10 emberre fogyatkozva 2-2-es döntetlent értek el.

Mi bravúrral kezdtük az NB I-es idényt, hiszen idegenben legyőztük a tavalyi bronzérmes Újpestet. A második forduló már nem alakult ilyen jól, hiszen nem bírtunk a Ferencvárossal, így pont nélkül zártuk első hazai találkozónkat. Nem véletlen, hogy Feczkó Tamás szeretné, ha bátrabban játszana együttesünk Felcsúton.

– Erőszakosabb játékot kell mutatnunk, és a helyzeteinket is értékesítenünk kell. Ha hatékonyabbak leszünk a kapu előterében, akkor jó esélyünk lehet a győzelemre.

A meccstörténelem alapján bizakodva várhatjuk az összecsapást, ugyanis hét élvonalbeli mérkőzésből ötöt mi nyertünk, egy döntetlen és egy vereség mellett. Legutóbb 2015 októberében játszottunk vendégként a Puskás Akadémia ellen, akkor 3-2-re sikerült nyernünk Kanta duplájának köszönhetően. A mostani keretből csapatkapitányunk mellett Torghelle Sándor, Gera Dániel és Myke Bouard Ramos is lehetőséget kapott aznap.

Vezetőedzőnk továbbra sem számíthat Baki Ákosra és Korozmán Kevinre, valamint a Fradi ellen lábközépcsonttörést szenvedő Deutsch Bencére sem.

A találkozót Farkas Ádám vezeti, munkáját Kóbor Péter, Szert Balázs és Vígh-Tarsonyi Gergő Segítik.

A jegyvásárlással és beléptetéssel kapcsolatos információk ITT találhatóak.

OTP Bank Liga, 3. forduló
Puskás Akadémia FC–MTK Budapest
2018. augusztus 4. 17:00, Felcsút, Puskás Akadémia Pancho Aréna

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!