Atlétika
Krizsán Xénia

Fiúk ellen a lányok

Publikálva: 2019.03.13 Frissítve: 2019.03.13 Kosárlabda női

U12-es lányaink most a Gyermek-kupa hatodik fordulóján vettek részt, melyen két fiúcsapat várt rájuk – az egyiket meg is verték, ráadásul lábukban az első meccsel.

MTK Budapest–Kölökös Fiúk 29–52 (12–16, 8–8, fb.: 2–4, 3–10, 4–14)
A csapat tagjai:
Deák Katalin 2, Szép Szabina 6, Matkovits Alma 6, Seprényi Fiona, Egri Emma 2, Fernbach Zsófia 3, Ábrahám Emma 2, Takács-Váry Anna, Kendelényi Luca 2, Szinovszki Eszter, Mélykuti Maja 1, Mendelényi Zoé 5

Az elmúlt hét történése hatással volt a csapatra is, ami meglátszott ezen a találkozón, ennek ellenére minden elismerésem a csapat tagjaié, amiért beleadtak apait-anyait. Az első félidőben tartottuk magunkat, de sajnos a másodikra már elfáradtunk fizikailag és lelkileg egyaránt. Gratulálunk ellenfelünknek!

Kaszás Boys–MTK Budapest 35–46 (6–19, 4–4, fb.: 3–3, 12–10, 10–10)
A csapat tagjai:
Deák Katalin, Szép Szabina, Matkovits Alma 15, Seprényi Fiona, Egri Emma 11, Fernbach Zsófia, Ábrahám Emma 7, Takács-Váry Anna, Kendelényi Luca 1, Szinovszki Eszter, Mélykuti Maja 8, Mendelényi Zoé 4

Rögtön mi játszottuk a következő meccset, így nem sok idő maradt regenerálódni, sem gondolkodni, ami ebben az esetben a javunkra vált. Megnyomtuk a kezdést, kihasználva magassági fölényünket sok támadólepattanót szedve értünk el kosarakat. A második negyed kiegyenlített küzdelmet hozott, ahogy a félidei büntetőknél sem tudott egyik csapat sem elhúzni. A harmadik nyolc percben két ponttal csökkent az előnyünk, amit az utolsó etapban megtartottunk, így győzelemmel zártuk ezt a nehéz napot.

Molnár Róbert: – Gratulálok a lányoknak, két mérkőzésünkből egyet megnyertünk. Lelkileg erősek tudtak maradni, ami mindennél fontosabb volt ezen a hétvégén!

GALÉRIA (Fotó: Seprényi Gábor)

Fiúk ellen a lányok

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!