Atlétika
Szentgyörgyi Zita

Félévértékelő No. 5 - Hrepka Ádám

Publikálva: 2016.01.05 Frissítve: 2016.01.05 Labdarúgás

Lezárult az OTP Bank Liga 2015/16-os idényének őszi szezonja, így ismét félévértékelő beszélgetésre hívtuk az MTK Budapest labdarúgóit, hogy azonos kérdésekre válaszolva tekintsük át a csapat mögött hagyott időszakot. Ezúttal Hrepka Ádám értékelt.

– Milyennek értékeled a csapat őszi szezonját?

– Nem volt rossz. Nagyon kiegyensúlyozott a bajnokság, a Fradi ugyan kiemelkedik a mezőnyből, de minden meccsen apró dolgok döntenek a pontok sorsáról. Egészen az utolsó meccsig dobogós helyen volt a csapat, sajnos a szünetre lecsúsztunk onnan, de így is minden esély megvan rá, hogy a bajnokság végén újra ott legyünk. Azt hiszem két-három pont fog dönteni arról, hogy egy-egy csapat második vagy éppen hetedik lesz a bajnokságban, ami egyáltalán nem mindegy. Reméljük, mi boldogok lehetünk majd a végelszámolásnál.

– László Csaba személyében új vezetőedző érkezett az MTK Budapesthez. Mekkora változást hozott mindez a csapat életében?

– Mint minden edzőnek, neki is megvan a saját elképzelése, mind a játékosokra, mind a taktikára vonatkozóan. Úgy érzem, hogy a csapat elég jól alkalmazkodott, ezekhez a bizonyos elképzelésekhez.

– Hogy vagy megelégedve a saját teljesítményeddel?

– Amíg egészséges voltam, minden meccsen szerephez jutottam, amit nagyon pozitívan éltem meg, de persze állandósítani szeretném a helyem a kezdőcsapatban. Ehhez kell az is, hogy idén elkerüljenek a sérülések, mert 2015-re jutott belőlük éppen elég.

– Számodra melyik volt az „ősz meccse”?

– Nyilván az ember azt emeli ki, ahol nyer a csapat, és gólt is szerez, úgyhogy legyen akkor a Diósgyőr elleni 5-0.

– Mit vársz a tavasztól egyéni és csapat szinten? Kijuthat az MTK az európai kupaporondra?

– Azt hiszem szinte minden pontot érintettünk korábban, szóval röviden és tömören rendszeres játéklehetőséget, sok pontot, kevés serülést és dobogós helyezést várok. 

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!