Atlétika
Krizsán Xénia

Fekete Bozsi szerint az ősz

Publikálva: 2018.12.24 Frissítve: 2018.12.22 Kézilabda

Nyáron visszatért balszélsőnkkel értékeltük a K&H liga első 10 fordulóját.

– 10 fordulót követően a 10. helyen álltok. Mennyire vagy elégedett az őszi szezonnal?

– Alapvetően elégedett vagyok, mivel a nyerhető mérkőzéseket – mint például a Mosonmagyaróvár, vagy az Eger ellenit – többnyire hoztuk. Budaörsön ikszeltünk, illetve a Fehérvár és a Vác ellen is csak egy-egy góllal kaptunk ki. Ha ezeken a szoros meccseken kicsit több szerencsénk van, sokkal megnyugtatóbb helyen is állhatnánk. Összességében a 10. hely reális, de tavasszal szeretnénk előrébb lépni.

– Mennyire volt nehéz a be-, illetve a te esetedben inkább visszailleszkedés?

– 
Egyáltalán nem volt nehéz. Persze volt pár figura, amit meg kellett tanulnom, és fel kellett vennem a ritmust, de dolgoztam már korábban is Vovával, így ez nem jelentett nagy gondot. Ráadásul a lányokat is mind ismertem: volt, akit ellenfélként, másokkal korábban együtt játszottam.

– 
Neked hogy sikerült az ősz?

– Volt egy komolyabb sérülésem, ami miatt több meccset – többek között a Budaörs ellenit – ki kellett hagynom, ezt bánom. De például a Mosonmagyaróvár ellen azt a teljesítményt tudtam nyújtani, amit elvárnak tőlem. Ezt a formát szeretném átmenteni tavaszra

– Mire emlékszel vissza a legszívesebben az elmúlt fél szezonból?

Talán a mosonmagyaróvári mérkőzés volt a csúcs: idegenben nyertük, csapatként, jól játszva. Nagyon kellett a két pont, és be is gyűjtöttük.

– Mit vársz a tavasztól?

– Jó lenne az ősszel egy-egy góllal elveszített meccseket tavasszal már a magunk javára fordítani, és a kötelező győzelmeket továbbra is hozni. 


Az MTK Budapest kézilabda-szakosztályának támogatója:

 
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!