Kézilabda
Porobic Zoé

Fair Play felhívás 2017

Publikálva: 2017.12.06 Frissítve: 2017.12.06

A MOB Fair Play Bizottsága pályázatot hirdet „Fair Play” díjak elnyerésére. 2018. január 15-ig lehet javaslatokat tenni a Magyar Olimpiai Bizottságnál arra, hogy kik kapják meg a 2017-os évre vonatkozó Fair Play díjakat.

Pályázni a következő kategóriákban lehet:

1. Fair Play cselekedet
2. Életműdíj
3. A Fair Play eszméjének népszerűsítése
4. Fair Play a szabadidősportban

5. A sport szolgálatában
6. Fair Play a művészetben, a tudomány területén


– Az 50 éves Fair Play Bizottság idén is várja a megtisztelő javaslatokat a fenti kategóriákban. A korábbi években számtalan kiemelkedő Fair Play cselekedetre kaptunk javaslatokat, nagyon bízunk benne, hogy ez a tendencia idén is folytatódik. Cselekedet kategóriában elsősorban olyan jelöléseket kérünk, amikor sportoló, csapat, vagy sportvezető olyan Fair Play gesztust tett, ami a győzelmébe került, kerülhetett volna, vagy hatással volt eredményére. Szabadidősport kategóriába az amatőr sporteseményen történt Fair Play tetteket kérjük jelölni.  A kiemelkedő edzői, sportvezetői és szervezői példákat a „A sport szolgálatában” kategóriába javasolják! Amennyiben tudomásuk van a Fair Play elveit folyamatosan és példamutatóan szem előtt tartó életpályáról, vagy a Fair Play értékek népszerűsítése területén kiemelkedő tevékenységről, legyenek szívesek szintén jelezni nekünk!  A jelöléseket előzetesen is köszönjük szépen! – Dr. Kamuti Jenő, a MOB Fair Play Bizottságának elnöke.

Kérjük, a javaslatok tartalmazzák a Fair Play cselekedet rövid leírását! A bizottság a beérkező jelöléseket értékeli, és a legérdemesebbeket díjazásban részesíti. A díjátadó ünnepségre terv szerint 2018 tavaszán kerül sor.

A pályázatokat szíveskedjenek 2018 január 15-ig az alábbi címre eljuttatni:

Magyar Olimpiai Bizottság

Dr. Kamuti Jenő, a MOB Fair Play Bizottság elnöke
Cím: 1124 Budapest, Csörsz u. 49-51.
e-mail:
kamuti.jeno@olimpia.hu                  

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!