Kézilabda
Török Lilly

Ezúttal egy pontot ért az utolsó pillanatban szerzett gól

Publikálva: 2017.09.27 Frissítve: 2017.09.26 Sándor Károly Akadémia

A teljesítmény jó volt, ám az eredmények most elmaradtak.

Budapest Honvéd U19 – MTK Budapest U19 1-0 (1-0)

U19-es I. osztály 6. forduló

Az MTK Budapest U19 csapata: Varasdi – Balogh M., Molnár B., Varju, Jámbor - Mezei, Papp B., Gréczi - Babinszky, Kisari, Fodor Zs.

Kispad: Nagy B., Szekeres, Androsch, Modrovics, Kugli.

Csere: Jámbor helyett Nagy (46. perc), Papp helyett Androsch (46. perc), Balogh helyett Szekeres (55. perc), Fodor helyett Modrovics (55. perc), Kisari helyett Kugli (80. perc).

Sárga lap: Balogh (37. perc), Mezei (66. perc)

A találkozóról Salkovics Gábor, a korosztályos csapat edzője beszélt: – A mérkőzést ellenfelünk kezdte jobban, és a 8. percben megszerezte a vezetést. A gólt megelőzően feleslegesen íveltünk előre a saját térfelünkről, ebből kontrázott le minket a Honvéd. A kapott gól után is támadtak a hazaiak, de elhibázták a helyzeteiket, csakúgy, mint mi a félidő közepén. A második játékrészben a kispadon helyet foglaló játékosok is szóhoz jutottak, de az eredmény nem változott, pedig a hajrában kétszer is gólt szerezhettünk volna, ám mindig a rossz megoldást választottuk. A Honvéd fegyelmezett játéka, illetve többek között Németh Ádám, Szabó Zsombor, Dencinger Norbert és Anton Bidzilya hiánya okozta a vereséget.

MTK Budapest U17 - DVSC-DLA U17 1-6 (1-4)

U17-es I. osztály 6. forduló

Az MTK Budapest U17 csapata: Tóth M. – Kosznovszky, Mogyorósi, Balogh B., Zana – Kovács M., Kata M., Kapronczai – Törőcsik, Pál M., Zuigéber. 

Kispad: Forrai, Sághy, Kópis, Dér, Zsédely.

Csere: Kosznovszkiy helyett Kópis (46. perc), Mogyorósi helyett Sághy (80. perc), Pál helyett Zsédely (80. perc), Zuigéber helyett Dér (86. perc)

Gólszerző: Kovács M.

Sárga lap: Törőcsik (61. perc)

A mérkőzést Székely Zsolt értékelte: – Jól kezdtük a mérkőzést, a vezetést is megszereztük, de aztán jött tíz perc rövidzárlat, és ezalatt négy nagyon hasonló gólt szerzett a Debrecen. Ennek ellenére a továbbiakban is többet birtokoltuk a labdát, próbáltunk támadni, ők pedig az előny tudatában tördelték a játékot, és zártan védekeztek, de el kell ismerni emellett nagyon jól kontráztak is. A második félidőben szabadrúgásból találtak a kapunkba, majd a hajrában tovább növelték előnyüket. Az eredmény azonban nem tükrözi a mérkőzés képét. A vereség nagy motivációt ad a folytatáshoz!

MTK Budapest U16 - DVSC-DLA 2-2 (1-2)

U16-os I. osztály 6. forduló

Az MTK Budapest U16 csapata: Bencze A. – Tarjáni, Nagy G., Várkonyi, Béres – Dóra D., Farkas, Vertetics – Kiss Á., Szalka, Kopunovic. 

Kispad: Abért, Kardos, Csinger. 

Csere: Kiss helyett Abért (58. perc), Kopunovic helyett Csinger (58. perc), Szalka helyett Kardos (82. perc)

Gólszerző: Farkas (13. perc), Csinger (89. perc).

Sárga lap: Nagy (44. perc)

A hétvége egyetlen pontszerzését követően Székely Zsolt beszélt a látottakról: – A mérkőzés elején korán előnybe került a Debrecen, szögletet követően. Erre gyorsan tudtunk válaszolni, szépen végigpasszolt akcióból egyenlítettünk. Percekkel később megint előnyben voltak a vendégek, újabb szöglet után. Érdekesség, hogy mindkét kapott gólnál szabálytalanságot reklamáltak védőink. A második félidőben elszürkült a mérkőzés, a hajrában viszont mi tudtunk újra lendületbe jönni, és két héten belül másodszor is az utolsó pillanatokban szereztünk gólt. A csapat ismét megmutatta küzdeni tudását és tartását, megérdemelten szerzett pontot.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!