Hírek

Evezés 2024.01.19 Evezés: Galambos Péter lett a 2023-as év férfi evezőse

Evezés: Galambos Péter lett a 2023-as év férfi evezőse Az MTI által meghirdetett díjat a Magyar Evezős Szövetség edzőbizottságának javaslata alapján a MESZ elnöksége ítélte oda.

Evezés 2024.01.08 Evezés: „Jól kezdődött, de felemásan alakult az év” – Székely Balázs

Evezés: „Jól kezdődött, de felemásan alakult az év” – Székely Balázs Evezősszakosztályunk vezetője, Székely Balázs értékelte a 2023-as évet, de azt is elmondta, mit vár 2024-től.

Evezés 2024.01.03 Evezés: Galambos Péter hazai közönség előtt is bizonyítana (LAPSZEMLE)

Evezés: Galambos Péter hazai közönség előtt is bizonyítana (LAPSZEMLE) Remek formában kezdte a 2023-as versenyszezont, a nagy nemzetközi megmérettetéseken azonban nem volt szerencséje Galambos Péternek. Kétszeres Európa-bajnok evezősünk könnyűsúlyú egypárban világbajnoki ötödik hellyel zárta a szezont. Az év evezősének választott sportoló az idény tanulságai mellett 2024-es terveiről is mesélt, fókuszban a hazai rendezésű Európa-bajnoksággal és az apasággal.

Evezés 2023.12.03 Evezés: kevesebb, mint 150 nap van hátra az Európa-bajnokságig

Evezés: kevesebb, mint 150 nap van hátra az Európa-bajnokságig Kevesebb, mint öt hónap múlva kerül sor a magyar evezés történetének legrangosabb felnőtt világversenyére Szegeden. 2024. április 25-28. között rendezi Magyarország az Európa-bajnokságot és az Európai Kontinentális Olimpiai és Paralimpiai Kvalifikációs Regattát. Már gőzerővel zajlanak az előkészületek.

Evezés 2023.11.23 Evezés: a félmaraton is kipipálva

Evezés: a félmaraton is kipipálva Klasszis evezősünk, Galambos Péter a szezon végeztével a SPAR maraton után Siófokon a félmaratont is abszolválta.

Evezés 2023.11.10 Evezés: Dunavarsányban edzőtáboroztak

Evezés: Dunavarsányban edzőtáboroztak Az Európa-bajnokságra és az olimpiai kvalifikációra fókuszálnak legjobb evezőseink.

Evezés 2023.11.03 Evezés: Budapesten készül az ifjúsági válogatott

Evezés: Budapesten készül az ifjúsági válogatott Két MTK-s evezős is hazai vizeken készül.

Evezés 2023.11.02 Evezés: érmet szeretne a hazai rendezésű Európa-bajnokságon (LAPSZEMLE)

Evezés: érmet szeretne a hazai rendezésű Európa-bajnokságon (LAPSZEMLE) Galambos Péternek jól indult a szezon könnyűsúlyú egypárevezősben, hiszen a világkupán érmet tudott szerezni. Az Európa-, majd a világbajnokságon is rajta kívül álló tényezők nehezítették meg a dolgát. Kétszeres Európa-bajnokunkat rendkívül motiválja a jövő évi hazai rendezésű Európa-bajnokság.

Evezés 2023.11.01 Evezés: Galambos Péter a Spar Maratonról (AUDIÓ)

Evezés: Galambos Péter a Spar Maratonról (AUDIÓ) Egyesületünk nagyszerű evezőse a közelmúltban a Spar Maraton teljesítésével zárta a szezont. Peti erről mesélt a Sportádió reggeli műsorában.

Evezés 2023.10.27 Evezés: érmek és jó szereplés a hosszútávú versenyen

Evezés: érmek és jó szereplés a hosszútávú versenyen A felnőttek és a fiatalok is remekeltek.

« Előző oldal 12345678 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!