Atlétika
Magyari Zoltán

Éremért megy (GALÉRIA)

Publikálva: 2018.12.03 Frissítve: 2018.12.04 Karate

Hárspataki Gábor Sanghajban javítana.

Nem úgy sikerült a madridi világbajnokság Hárspataki Gábor számára, ahogy klubunk karatékája remélte: a negyedik körben a világranglista első helyén álló Agajev búcsúztatta. „Hársi” szerint ez már a múlt, túltette magát a Spanyolországban történteken.

Elengedtem a dolgot, most már új célok lebegnek a szemünk előtt – jelentette ki versenyzőnk. – Előre nézünk, a sanghaji világkupa-viadalon szeretném bizonyítani, hogy nem véletlenül vagyok ott a világranglista elején. Mindent megteszünk, hogy éremmel térjünk haza.

A sanghaji világkupa-viadal kiváló alkalmat jelent Hársinak a javításra.

– Rendkívül erős lesz a mezőny, legalább, mint a világbajnokságon volt. Ennek nagyon örülök, mert ezáltal nagyobb pontértéke van, mint például egy Premier League versenynek. Mindenképpen éremért megyek, és szeretném megerősíteni a helyem a világranglistán. Ráadásul jó szerepléssel akár már kvalifikálhatom magam a jövő évi Európa Játékokra is.

Ugyanakkor nem Gábor lesz az egyetlen MTK-s versenyző Sanghajban: Tamás Ferdinánd (-67 kg) és Sterck Laura (kata) is tatamira lép csütörtökön.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!