Tenisz
Babos Tímea

Eredményes hétvége

Publikálva: 2016.03.15 Frissítve: 2016.03.15 U19

Három győzelem és egy elhalasztott találkozó mellett, csak a tizenöt éveseknek nem sikerült.

Az U19-es korosztály felsőházában már a harmadik fordulót rendezték hétvégén. Az egy győzelemmel és egy vereséggel álló MTK Budapest húsz év alatti csapata, szombat délelőtt, Vácra látogatott. Szoros első félidőt követően, a második játékrészben öt gól esett, mely a kék-fehér fiataloknak kedvezett. Az 5-2-es vendégsikerrel végződött találkozót követően csapatunk immár hatpontos, és tapad az élmezőnyhöz. A találkozóról részleteket ITT találnak.

Vác Város LSE – MTK Budapest U19 2-5 (1-1).

MTK Budapest U19: Erdei - Nagy M., Szabó N., Szalai, Nagy Zs. - Lustyik, Kovács B., Hinora – Takács R., Tóth M., Lamperth.

Cserék: Tóth-Ilkó, Lassú, Szuhodovszki, Horváth O.

Gólszerzőink: Hinora, Takács, Tóth M. (2), Szuhodovszki.

Az U17-esek, péntek délelőtt, Agárdon fogadták a győrieket, és 2-0-ás félidőt követően, fölényes, négygólos győzelmet arattak, amiről ITT olvashatnak.

MTK Budapest U17 – ETO FC Győr 5-1 (2-0).

MTK Budapest U17: Ritzl – Szabó Zs., Molnár B., Berdó, Adorján – Schäfer, Dencinger, Bolla – Szuhodovszki, Kisari, Horváth O.

Cserék: Szekeres, Kugli, Opavszky, Torvund, Szoboszlai.

Gólszerzőink: Horváth O. (2), Kisari, Berdó, Szoboszlai.

Az egy évvel fiatalabbak, szintén a Duna-partiakkal meccseltek volna, de ellenfelünk kérésére, a találkozót elhalasztották, április 13-án rendezik azt, így tizenhat éveseink, ezen a hétvégén nem léptek pályára.

Folytassuk az U15-ösök és az U14-esek hétvégéjével! Mindkét együttesünk a győrieket fogadta az agárdi Sándor Károly Akadémián, és egy győzelemmel, valamint egy verséggel zártak fiataljaink.

Az U15-ösöknél, az MTK Budapest és az ETO FC Győr együttesei között, a mérkőzést megelőzően egyetlen pontocska volt mindössze a különbség a zöld-fehérek javára. A mérkőzés azonban korán eldőlt, félidőben már kétgólos volt a vendégelőny, melyet meg is tartott ellenfelünk a találkozó végéig, így 3-1-es vereséget szenvedtek a kék-fehér fiatalok, amiről ITT olvashatnak!

MTK Budapest U15 – ETO FC Győr 1-3 (1-3).

MTK Budapest U15: Németh B. – Kovács, Gézárt, Farkas, Vágó – Mogyorósi, Németh G., Vass – Törőcsik, Kapronczai, Zana.

Cserék: Barbara, Miknyóczki, Schildkraut.

Gólszerző: Törőcsik.

Az U14-es korosztály bajnokságát veretlenül vezető MTK Budapest, szombat ebédidőben, a tabellán negyedik Győr csapatát látta vendégül. Az első játékrészben mindkét együttes egy-egy találatot jegyzett, a szünetet követően kiélezett küzdelemben sikerült megőrizniük veretlenségüket a kék-fehér fiataloknak, és 3-2-es győzelemmel zárták a szombati játéknapot, amiről ITT elolvashatnak.

MTK Budapest U14 – ETO FC Győr 3-2 (1-1).

MTK Budapest U14: Bencze – Tarján, Várkonyi, Abért, Kiss – Kosznovszky, Kata, Miknyóczki – Szalka, Molnár, Zuigéber.

Cserék: Kardos, Vertetics, Usakov.

Gólszerzők: Zuigéber, Kata, Szalka.

Így csapataink hétvégi mérlege: három győzelem, egy elhalasztott találkozó, és egy vereség.

Szép volt srácok!

Ezt olvastad már?

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!