Atlétika
Jankovics Dániel

Emberségből jeles

Publikálva: 2016.02.16 Frissítve: 2016.02.16 Taekwondo

Nemcsak tanítványai remek eredményei, de embersége miatt is minden tiszteletet megérdemel Márton Zsolt, az MTK Budapest taekwondósainak edzője.

Szombaton rendezték a Magyar Taekwondo Szövetség 2015-ös évzáró bankettjét, ahol a legeredményesebb szakemberek jutalomban részesültek. Természetesen Márton Zsolt, az MTK Budapest edzője sem maradhatott ki a díjazottak közül, a kék-fehér sportolók remek, 2015-ös szereplésének köszönhetően.

Márton Zsolt azonban a banketten kapott pénzjutalmat – bizonyítva emberi nagyságát – felajánlotta Pásztor Zsolt számára. Az ifjú taekwondós 2015 júniusában kapott agyvérzést, és azóta is a rehabilitáció rögös – és rendkívül költséges – útját járja. A teljes felépüléshez Zsolának – ahogy barátai hívják – szüksége van egy speciális eszközre, mely segíthet elhalt idegsejtjei újraélesztésében, és mozgásának fejlesztésében. A Pásztor családnak nincs módja megvásárolni az eszközt, azonban a Márton Zsoltéhoz hasonló felajánlásokkal ki tudják kölcsönözni azt a terápiás kezelések idejére. 

Amennyiben Ön is szeretne segíteni Zsola felépülésében, kérjük lépjen kapcsolatba édesapjával, Pásztor Zsolttal.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!