Karate
Hárspataki Gábor

Elkészült az ütemterv

Publikálva: 2020.07.26 Frissítve: 2020.07.26 Torna

Októberben versenyezhetnek először tornászaink.

A Magyar Torna Szövetség vezetősége hosszas egyeztetések után elkészítette a koronavírus-járványhelyzet következtében módosított, második félévi versenynaptárt és versenykiírásokat a tornászok számára. A szervezet jelezte: a változtatás jogát a kormányzati döntésekkel összhangban fenntartja.

A felnőtteknél az első jelentősebb világversenyt, az immáron hagyományos Hun World Challenge Cupot október első hétvégéjén rendezik Szombathelyen. A hónap végén több korosztály számára tartják meg az országos-, illetve csapatbajnokságokat.

November legrangosabb hazai vonatkozású viadala a 13-15. között megrendezendő szuper csapatbajnokság és mesterfokú bajnokság lesz, melynek a Győri Olimpiai Sportpark ad otthont. Ezt követően főként olyan nemzetközi viadalokat szerveznek, mint az ifik számára kiírt Future Cup vagy a csehországi Olimpiai Reménységek Viadala.

Az év utolsó hónapjában, az esztendő zárásaként, december 9-13. között Bakuban rendezik a férfiak Európa-bajnokságát, míg december 17-20. között a hölgyek vehetnek részt a kontinensviadalon.

Forrás: matsz.hu

Ezt olvastad már?

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!