Tenisz
Fucsovics Márton

Elhoztuk Győrből a pontokat

Publikálva: 2020.03.03 Frissítve: 2020.03.04 Kosárlabda női

70-55-ös győzelmet arattunk vasárnap.

Amatőr NB I piros csoport, 18. forduló
Széchenyi KA Győr–MTK Budapest 55-70 (11-26, 12-18, 14-13, 18-13)
Győr, Egyetemi edzőcsarnok
statisztikai lap

Női kosárlabdacsapatunk a bajnokság 18. fordulójában a sereghajtó Győr otthonába látogatott. A lányok hamar magukhoz ragadták a kezdeményezést, és 10 percnyi játék után már 15 ponttal vezettünk. (11-26)

A második negyedben sikerült erre rátenni egy lapáttal, aminek köszönhetően a félidőben megnyugtató volt az előnyünk. (23-44)

A harmadik felvonást egy ponttal hozta a Győr (37-57), majd a negyedik negyedben is kozmetikázta picit a végeredményt, de együttesünk így is magabiztos győzelmet aratott. A legeredményesebb játékosunk Koch Dóra és Pál Szandra volt, mindketten 15 ponttal járultak hozzá a sikerhez.

Nagy Dóra, az MTK Budapest vezetőedzője: – Nem volt könnyű meccs, hiszen két olyan játékost is bevetett a Győr, akik az elsőszámú csapatukban is szerepet kapnak. Meghatározó volt, hogy az első negyedben tetemes előnyt tudtunk szerzeni. Jó százalékkal dobtunk, jól lepattanóztunk és lendületesen játszottunk. A második félidőben mindent bevetett a Győr, de meg tudtuk tartani az előnyünket. Wéber Fruzsina Achilles-ín sérülés után tért vissza, szépen lassan építgetjük be a csapatba.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!