Kézilabda
Poczetnyik Luca

Élenjáró diákok (LAPSZEMLE)

Publikálva: 2018.10.18 Frissítve: 2018.10.18 Karate

Negyvenkilencedik alkalommal adták át az Élen a sportban, élen a tanulásban kitüntető címet az iskolában és a versenypályán egyaránt kiemelkedően teljesítő fővárosi fiataloknak.

Budapest Fővárosi Önkormányzata idén is díjazta azokat a budapesti fiatalokat, akik a tanulás és a sport területén egyaránt élen jártak az elmúlt tanévben. A nagyszámú pályázatból szakmai zsűri választotta ki az elismerésben részesülő 41 tanulót, akik általános, közép- vagy felsőoktatási tanintézmények diákjai. Az „Élen a sportban, élen a tanulásban” kitüntető cím díjátadására a Városligeti Műjégpálya dísztermében került sor, dr. Szalay-Bobrovniczky Alexandra főpolgármester-helyettes asszony és a magyar sportélet prominens személyiségének jelenlétében – adta hírül az utanpotlassport.hu.

– Ez a díj jövőre lesz ötven esztendős, ami azt is jelenti, hogy a főváros legrégebbi alapítású elismeréséről van szó – mondta megnyitó beszédében dr. Szalay-Bobrovniczky Alexandra. – Budapest lesz a kontinens sportfővárosa, az itt egybegyűlt fiatalok teljesítményükkel bizonyították, hogy készen állunk erre a nagy kihívásra. A tanulásban és a sportban élenjárók ugyanakkor motivációval is szolgálhatnak társaik számára, s ezzel akár tömegeket is mozgathatnak. Büszkék vagyunk rátok, vigyétek jó hírét a fővárosi virágzó sportéletnek!

Az általános iskolás díjazottak között ott volt Fischer Bálint is, klubunk tehetséges karatékája, akinek ezúton is szívből gratulálunk!

(Forrás: utanpotlassport.hu)

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!