Atlétika
Jankovics Dániel

Egyéni csúccsal ünnepelne

Publikálva: 2020.06.27 Frissítve: 2020.06.26 Atlétika

Június 27-én ünnepli születésnapját klubunk tehetséges többpróbázója, Marosi Viktória. Vele beszélgettünk az idei évről, a közelgő versenyekről és az ünneplésről.

– Boldog születésnapot! Hogy fog telni a nagy nap?

– A Gödöllői EAC gerelyhajítóversenyén veszek részt, 11:00-től, már indulunk is, szóval a versenyre összpontosítok és csak vasárnap ünneplünk a családdal.

– Hogy edzettél a kijárási korlátozás alatt?

– Itthon elég sok eszközöm van, tehát tudtam labdával, illetve bordásfalnál edzeni, és kaptam részletes tervet. Három hét után nyitották ki újra a Lantos Mihály Sportközpontot, eleinte külön idősávokba voltunk beosztva és nem járhattunk tömegközlekedéssel edzésre, ezért én mindig biciklivel mentem. Most már lazultak a szabályok, így napi két foglalkozáson veszek részt.

– Mivel telnek most az edzések?

– Elkezdtünk a technikával foglalkozni, hiszen az idény legfontosabb versenye július 25-26-án az összetett országos bajnokság lesz. Eddig a futáson és a kondin volt a hangsúly, most már viszont a gátra, a dobószámokra és az ugrásra összepontosítunk.

– Mik az idei céljaid?

– Az összetett a legfontosabb, de a junior országos bajnokságon és a ligadöntőkön is szeretnék jól szerepelni és minél több számban egyéni csúcsot dönteni.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!