Atlétika
Nagy Marcell

Egy ide, egy oda

Publikálva: 2019.02.14 Frissítve: 2019.02.15 Kosárlabda női

Ismét megmutathatták magukat 11 éveseink, és ismét arattak egy győzelmet, ráadásul fiúk ellen.

Békási Kaszások–MTK Budapest 39–47 (12–5, 13–14, fb.: 2–6, 6–12, 6–10)
A csapat tagjai:
Deák Katalin 5, Korpás Júlia, Horváth Borsika 21, Rózsavölgyi Katalin 1, Matkovits Alma 13, Lambert Luca, Ullrich Stella 2, Hayashi Erika 3, Kendelényi Léda 1, Schmidt Gréta 1
Negyedik fordulójához érkezett a Kenguru-bajnokság. Fiúcsapattal hozott össze minket a sorsolás, de egyáltalán nem illetődtünk meg. Jól küzdött mindkét társaság, akadtak hibák mindkét oldalon, ezekből az első félidőben ellenfelünk jött ki jobban. Aztán a félidei büntetőkkel, a hat sikeres dobással elkezdtük a felzárkózást. A harmadik negyed negyedik percében átvettük a vezetést, majd folytatva kiváló játékunkat innentől kezdve nem engedtük ki kezünkből a győzelmet. Jól indult a vasárnap reggel!
MTK Budapest–Józsefváros KC/A 21–66 (0–18, 8–16, fb.: 5–3, 2–12, 6–17)
A csapat tagjai:
Deák Katalin 1, Korpás Júlia, Horváth Borsika 15, Rózsavölgyi Katalin, Matkovits Alma 2, Lambert Luca, Ullrich Stella, Hayashi Erika 1, Kendelényi Léda 1, Schmidt Gréta 1
Pihenő nélkül következett a nap második mérkőzése. Érezhető volt, hogy az előző mérkőzés gyors tempója nagyon sok erőt kivett belőlünk, fokozatosán megmutatkoztak a fáradtság jelei. Lassultak támadásaink, többször hoztunk kapkodva rossz döntéseket, passzaink sem értek célba, és ami a legfontosabb, sok dobást hibáztunk. Sajnos pár perc után már lehetett tudni, hogy nem mi nyerjük a mérkőzést. Így is lett.
Molnár Róbert: – Összességében pozitív az összkép, ami a vasárnap délelőttöt illeti. Csere nélkül játszva hoztunk egy mérkőzést, ahol gyönyörűen játszottak lányaink. Annak ellenére, hogy nagyon elfáradtak, a második meccsen is próbáltak mindent beleadni, nem adták fel. Látszódik, hogy fordulóról fordulóra fejlődnek a lányok, egyre több rutint szereznek, örülök ennek nagyon. Ügyesek voltatok, csak így tovább!

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!