Ritmikus gimnasztika
Pigniczki Fanni

Díjazták az év egyetemi sportolóit (GALÉRIA)

Publikálva: 2018.11.23 Frissítve: 2018.11.23 Kajak-kenu

Három sportolónk is elismerésben részesült.

Csaknem száz egyetemista sportolót, köztük olimpiai és világbajnokokat díjaztak a Testnevelési Egyetemen, Az év egyetemi sportolója elnevezésű csütörtöki gálán.

Az ünnepeltek a pjongcsangi téli olimpián, a különböző sportági világversenyeken, továbbá az egyetemi világversenyeken – európai egyetemi játékokon, illetve a sportági egyetemi világbajnokságokon – nyújtottak kimagasló teljesítményt.

Önök kiemelkedő eredményt értek el két olyan területen, amelyek életünk legjobb befektetései, ezek a sport és a tanulás – mondta Szabó Tünde sportért felelős államtitkár, majd kiemelte, hogy a versenysport egyre nagyobb kihívás elé állít mindenkit, ezért a napi edzések után még nagyobb terhelést jelent a tanulás, a szellem edzése.

– Legyenek büszkék arra, hogy máris példaként állíthatók a jövő generációi elé – folytatta, egyúttal köszönetet mondott a szülőknek, edzőknek és a tanároknak.

A díjazottak között volt Fiala Balázs, az MTK Budapest evezőse, Somogyi Szilvi, Sólyom Dóra és Gecse Márton, akik klubunk kajak-kenu szakosztályát képviselik, és egész évben kiemelkedő eredményeket értek el.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!