Kézilabda
Fekete Bozsana

Debreceni vizit a Tromoson

Publikálva: 2018.10.25 Frissítve: 2018.10.25 Kézilabda

Golovin Vlagyimir szerint hazai pályán nem lehet más a cél, mint a pontszerzés.

A K&H női kézilabdaliga 7. fordulójában csapatunk a DVSC-t látja vendégül az Elektromos Csarnokban. Mindkét együttes öt-öt ponttal várhatja a szombati találkozót, igaz, a hajdúságiak eggyel kevesebb meccset játszottak. Pal Oldrup Jensen tanítványai az Eger, a Békéscsaba és a Kisvárda, míg a mieink az Eger, a Mosonmagyaróvár és a Budaörs ellen szerezték pontjaikat.

Szombati ellenfelünk legeredményesebb játékosa a hat meccsen 32 gólig jutó Kovács Anna, míg nálunk a 44 találatot szerző – korábban a DVSC-t is erősítő – Karnik Szabina a házi gólkirály. Persze nem Szacsa az egyetlen, aki megfordult a Hódosban: Dakos Noémi, Lajtos Nóra és Slakta Petra is játszott Debrecenben.

A két csapat legutóbbi tétmeccsét 29-23-ra nyertük 2018. május 23-án, a K&H liga előző kiírásának utolsó fordulójában.

Egészen más meccsre számítok, mint a májusi, azóta új edző irányítja a Debrecent – mesélte Golovin Vlagyimir. – A felkészülés során találkoztunk velük, akkor nem jött ki a lépés, nem tudtuk tartani az általuk diktált tempót. A bajnokságban eddig felemás teljesítményt nyújtottak, de hazai pályán nem lehet más a célunk, mint a pontszerzés.

A szombati mérkőzésen B. Pech Katalin és Vágvölgyi Mária fújja a sípot.

2018. október 27. 18:00 MTK Budapest–DVSC SCHAEFFLER (K&H liga, 7. forduló); Elektromos Csarnok (1138 Budapest, Népfürdő utca 18-20.)


Az MTK Budapest kézilabda-szakosztályának támogatója:

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!